24
Mar

Fashion Friday: The Men Edition

Fashion Friday: The Men Edition

Fashion Friday staat deze maand in het teken van mannen. I-Dock restaurant wordt omgetoverd tot men cave. ABOUT Lifestyle for men komt met een mooie concept store onze kant op. ABOUT is een prachtige herenkleding zaak op de Haarlemmerdijk. Je kunt er in alle rust je kleding uitzoeken, er staat altijd een biertje koud. Voor Fashion Friday verplaatsen we deze winkel voor 1 avond naar I-Dock. Waar je ook onder het genot van een hapje, een drankje en een sigaartje je outfit bij elkaar kan winkelen.

Bij onze eigen bar tender Adrian kun je deze avond een mooie selectie van whisky's proeven tijdens de whisky proeverij. De proeverij vindt plaats tussen 20.00 en 21.00 en kost €18,50. Vind je het leuk om hierbij aanwezig te zijn? Stuur dan een PM om je aan te melden. (Het aantal plekken is beperkt).

Verder kun je de beste sigaren kopen bij Van Lookeren sigaren en serveren we lekkere cocktails en hapjes.

Aan de muziek is natuurlijk ook gedacht en deze keer hebben we DJ Kulturebox in de booth staan. Alleen maar redenen dus om deze avond te blokken in de agenda! Uitteraard zijn de vrouwen ook meer dan welkom. Ook voor jullie hebben we heerlijke cocktails!

Tot dan!

Fashion Friday is een maandelijks fashion netwerkevenement van en in Restaurant I-Dock. In samenwerking met FAME Amsterdam en Mode Agenda


Facebook shareComments
Er zijn geen comments