26
Mar

ELITE MODEL LOOK NEDERLAND 2017

ELITE MODEL LOOK NEDERLAND 2017

s Werelds meest toonaangevende modellenwedstrijd, de Elite Model Look, is traditiegetrouw aan haar jaarlijkse nieuwe editie begonnen. Sinds het begin in 1983 is de modellenwedstrijd van het Elite netwerk uitgegroeid tot een wereldwijd bekend internationaal evenement. Elk jaar reizen Elite Model Look teams de wereld over, op zoek naar de topmodellen van de toekomst.

Deze internationale wedstrijd biedt een unieke kans om ontdekt te worden door de grootste spelers in de mode industrie: agenten, ontwerpers, fotografen en stylisten die jou begeleiden in je carrière. Eerdere winnaressen hebben over de hele wereld op de catwalk gelopen, op de cover gestaan van de grootste modetijdschriften en schitterde in campagnes van vooraanstaande modehuizen. En dat alles binnen een paar maanden na hun Elite Model Look ervaring! Dat de EML inderdaad een geweldige springplank kan zijn voor een glorieuze carrière blijkt wel uit Nederlandse successen als Frederique van der Wal, Rianne ten Haken, Lara Stone, Sofie Oosterwaal en Yfke Sturm. Wie weet staat binnenkort ook jouw naam bij deze lijst!

De Elite Model Look wordt elk jaar in meer dan zestig landen succesvol georganiseerd en resulteert jaarlijks in meer dan 350.000 aanmeldingen wereldwijd. En zo ook in Nederland! 

Op 26 maart vindt de eerste Castingdag plaats in Hoorn. 

Honderden meisjes staan bij elke editie in de rij van de inschrijfbalie met de hoop dat ze door gaan naar de volgende ronde.


Facebook shareComments
Er zijn geen comments