06
Mar

Bied op jouw Fashion-Item en steun gelijk Stichting MS-Anders!

Bied op jouw Fashion-Item en steun gelijk Stichting MS-Anders!

De stichting MS-Anders maakt zich sterk voor een betere kwaliteit van leven van patiënten met Multiple Sclerose. MS-Anders heeft zich van meet af aan gericht op de mensen met Multiple Sclerose ZELF. Daarom financieren zij niet alleen wetenschappelijk onderzoek, maar maken zij zich ook hard voor de leefomgeving van de patiënt, zijn/haar partner en kinderen, de zorg eromheen. Met creatieve oplossingen wordt continu gezocht naar minder belasting, minder pijn en meer levensvreugde.
 
 MS-Anders heeft een leuke actie!  Sinds 1 maart kan je bieden op zeer bijzondere veiling items! Geschonken door bekende Nederlanders en bedrijven die MS-Anders een warm hart toedragen. De opbrengst gaat naar de kinderkampen. Jij helpt toch ook?

 De items die kosteloos ter beschikking zijn gesteld zijn o.a. twee tassen van het merk Cha, zes tassen van het merk Glamorous-fashion, Horloge van ICE Watch, Armband van Dji Dji Italia, Armbanden van B.Loved, Heren T-shirt Eleven Paris Amy Winehouse, Twee dinerbonnen t.w.v. € 70,- voor Supperclub Amsterdam, schilderij Gooische Vrouwen aangeboden door Linda de Mol, diverse hotelarrangementen en nog veel meer!
 
 

De opbrengst van de veiling gaat naar stichting MS-Anders die zich inzet voor de kwaliteit van leven van mensen met Multiple Sclerose.
Multiple Sclerose is een aandoening aan het centrale zenuwstelsel wat gepaard gaat met vele klachten.
De stichting organiseert vier keer per jaar kampen voor kinderen met een ouder met MS.
Jongeren van wie één van de ouders een chronische aandoening heeft, worden over het algemeen zwaarder belast dan kinderen van gezonde ouders.
Als gevolg hiervan geven kinderen aan gezondheidsklachten te ervaren en zich regelmatig eenzaam te voelen.
Onder begeleiding van deskundigen leren leeftijd- en lotgenoten meer over MS en elkaar.
MS-Anders financiert deze verwenkampen en is volledig afhankelijk van giften en legaten vandaar deze veiling.
Door geld in te zamelen kunnen wij ook in 2012 meer dan 200 kinderen een verwenweekend aanbieden.

Bieden kan via http://stores.ebay.nl/msandersonline
 


 

Facebook shareComments
Er zijn geen comments