06
Mar

Golf Fashion Week maakt een fantastische start!

Golf Fashion Week maakt een fantastische start!

Op maandag is de Golf Fashion Week begonnen met een Best Dressed Award-wedstrijd op Company Club De Hooge Vorssel.

De Hooge Vorssel was gastheer van de Golf Fashion Week Invitational, waarvoor de Best Dressed winnaars van diverse toernooien en evenementen in 2011 uitgenodigd waren, samen met genodigden uit de golfmodebranche.

De Golf Fashion Week is onderdeel van het Alles over Golf & Lifestyle Event dat georganiseerd wordt in de Brabanthallen Den Bosch van vrijdag 9 maart t/m zondag 11 maart 2012.  Op de golfdag toonden merken als Ian Poulter, Golfjunkie, Ogio, PinHigh Golfwear, Poodle en TrueLinks Wear enkele sets uit hun nieuwste kleding- en schoenlijnen.


Onder anderen Tourpro Chrisje de Vries en zeven Best Dressed-winnaars van USKids Golf deden mee aan de wedstrijd. De deelnemers hadden de nieuwste golfoutfits aangeschaft om in aanmerking te komen voor 'Dressed to the 9's'-prijzen. De score voor de dag was voor 50 procent de golfscore en voor 50 procent de waardering voor de outfit door een jury. 

De drie prijswinnaars waren Amber Somers (derde), Dario Antoinisse (tweede) en USGolf kid Lisa Brendel (eerste). Laatstgenoemde won een Putting Masterclass van Rob Mouwen, de puttingcoach van Joost Luiten.  

Van alle deelnemers zijn drie golfers op basis van hun outfit genomineerd voor de Best Dressed Award 2012. Dat zijn in de woorden van organisator Auke Hempenius: 'Marianne de Jong in een superhippe street outfit met bont en trendy geritste broek, Diana Lap met een intense fuchsia Abacus-outfit met Daily-hoed en Femke van Veen in tres chique zwart en wit van Galvin Green'.

Deze dames zullen vrijdagavond (9 maart) op de catwalk verschijnen tijdens de VIP Golf Fashion Runway Extravaganza op het Alles over Golf & Lifestyle Event. De winnaar zal een trofee ontvangen uit de handen van Ladies European Tour-speelster Carly Booth. De Ladies European Tour is een officiële partner van Golf Fashion Week.

Bij binnenkomst werd een glas champagne geserveerd uit een fles Vini-Tresor, een merk dat flessen heeft ontworpen met een tinnen logo van Golf Fashion Week.

'Company Club De Hooge Vorssel staat natuurlijk garant voor een fantastische service en ambiance. De baan lag er fantastisch bij', zegt Anoeska Hagenstein, de organisator van de Golf Fashion Week en het Alles over Golf & Lifestyle Event. 'We zijn blij dat mevrouw van Eerdt ons wilde ontvangen.”

De 'Golf Fashion Show Extravaganza' wordt geopend door de wereldberoemde modeontwerper Addy van den Krommenacker. 'Een groter bewijs dat ook de golfsport de mode heeft ontdekt is niet te krijgen', aldus Hagenstein.

Het Alles over Golf & Lifestyle Event 2012, Brabanthallen Den Bosch
vrijdag 9 maart - 10.30 uur tot 21.00 uur
zaterdag 10 maart - 10.30 uur tot 18.00 uur
zondag 11 maart - 10.30 uur tot 18.00 uur
Facebook shareComments
Er zijn geen comments