11
Jan

Den Bosch Golf Fashion Week

Den Bosch Golf Fashion Week

Van 5 tot 11 maart zal de tweede editie van Alles over Golf  & Lifestyle Event en de Golf Fashion Week plaatsvinden. Deze editie is het thema Fashion, waarmee de organisatie gelijk een wereldprimeur in handen heeft, de Golf Fashion Week, een week vol met ‘Fashion meets golf!’. Daarnaast ligt de focus wederom op de beleving van de bezoekers, de juiste sfeer, een mooi deelnemersveld en een spectaculair & interactief activiteitenprogramma voor zowel beginnende als gevorderde golfliefhebbers.

Deze editie is het thema Fashion, waarmee de organisatoren gelijk een wereldprimeur in handen hebben, de Golf Fashion Week, een week vol met ‘Fashion meets golf!’. Daarnaast ligt de focus wederom op de beleving van de bezoekers, de juiste sfeer, een mooi deelnemersveld en een spectaculair & interactief activiteitenprogramma voor zowel beginnende als gevorderde golfliefhebbers.

Dit wordt hét (golffashion)platform voor zowel de consument als de branchegenoten. Voor meer aanvullende informatie kunnen jullie ook een kijkje nemen op de website www.allesovergolfenlifestyleevent.nl

Facebook shareComments
Er zijn geen comments