08
Mar

Dé perfecte trouwjurk uit de Addy for Steps collectie

Dé perfecte trouwjurk uit de Addy for Steps collectie


Om de speciale, betaalbare collectie ‘Addy van den Krommenacker designed for Steps’ compleet te maken, heeft de ontwerper Addy van den Krommenacker een trouwjurk ontworpen om toekomstige bruiden te laten schitteren op de mooiste dag van hun leven.
De trouwjurk, die toepasselijk ‘Amore Dress’ heet, is onderdeel van het ‘nude’ thema dat op Valentijnsdag onthuld is. De ‘Addy for Steps’ collectie bestaat in totaal uit drie kleurthema’s met elk een eigen verkoopmoment; vanaf 30 maart zijn iedere vrijdag nieuwe ‘Addy for Steps’ jurken beschikbaar in een ander kleurthema. Het tweede thema dat afgelopen periode onthuld is, is een avondthema in zwart & blauw. Op dinsdag 13 maart a.s. zal het laatste kleurthema onthuld worden; een kleurrijk zomerthema met vrolijke prints. Voor bewonderaars van Addy van den Krommenacker is er vanaf €119,95 een ‘eigen Addy’ beschikbaar.

Addy van den Krommenacker heeft deze keer geen traditionele lange trouwjurk ontworpen maar een korte variant in een luxe roomwitte jacquard met dot dessin in het typische handschrift van de ontwerper. De jurk heeft een prachtig aangesloten lijfje met baleinen en een mooi gevouwen detail aan de voorzijde waardoor het kanten extra lijfje zichtbaar wordt. Het rokgedeelte is cirkelwijd en geplooid met een extra tulle onderrok. De jurk is voorzien van een  losse geplooide ceintuur. De jurk is geschikt voor verschillende momenten tijdens de trouwdag. De feestelijke jurk is echter ook heel geschikt voor bruidsmeisjes of kan gedragen worden op andere feestelijke gelegenheden.

 De prijs van de ‘Amore Dress’ is € 249,95 (inclusief gratis kledinghoes). Er is een bijpassende sluier beschikbaar voor €39.95.

 
Het ‘nude’ thema en de ‘Addy for Steps’ trouwjurk zijn vanaf vrijdag 13 april a.s. landelijk en online limited verkrijgbaar. Om toekomstige bruiden de kans te geven zo snel mogelijk een ‘Addy for Steps’ trouwjurk te bemachtigen, vindt op woensdag 21 maart a.s. de exclusieve voorverkoop plaats tijdens de opening van de speciale Steps Dresses Shop in Maastricht. Deze exclusieve jurkenwinkel zal geopend worden door Addy van den Krommenacker. De ontwerper zal deze dag persoonlijk aan één van de aanwezigen bruiden een trouwjurk cadeau geven.
 


Bron: Kelly Merts office@addyvandenkrommenacker.nl  
Foto: Pablo Delfos

Facebook shareComments
Er zijn geen comments