13
Mar

Expositie Ron Stam Photography

Expositie Ron Stam Photography

Op donderdag 8 maart is de tentoonstelling "Changeling" fashionfotografie door Ron Stam geopend in het Westcord fashionhotel in Amsterdam. Onder het genot van cupcakes van masterpiece of cake en montescroppino werden de foto's getoond aan de pers.

De expositie van 36 prachtige foto's van Ron Stam is dagelijks geopend van 07.00 tot 22.00 uur. Het is een selectie van zijn beste werken, waardoor er een mooi beeld ontstaat van backstage foto's, editorials en high fashion fotografie.

Ron Stam werkt vanuit zijn studio in Scheveningen. Hij fotografeert editorials, advertorials, beauty, catwalk en backstage voor diverse klanten en bladen. Maar ook voor de verschillende Nederlandse modeopleidingen en modellenbureaus. Zijn passie ligt bij mode in al haar verschijningsvormen. In zijn werk streeft hij naar esthetische harmonie en verrassende invalshoeken. Zijn passie ligt bij extravagante mode en grafische bewerkingen daarvan.Van origine is hij illustrator en dat maakt dat hij meer werkt vanuit een beeldend perspectief. Meer van zijn werk is te zien op www.ronstamphotography.com

De foto's zijn verspreid door verschillende ruimten van het Fashion Hotel. Door de verscheidenheid aan ruimten, licht en achtgrondkleuren, blijft de expositie verrassen.

Combineer het bezichtigen met een fashionable lunch of een gezellige borrel in Fashion's Lobby Bar.

De Expositie is van 8 maart tot 13 april 2012.
Locatie:
Westcord Fashion Hotel
Hendrikje Stoffelstraat 1

http://www.ronstamphotography.com/ron-stam-photography-home.phpFacebook shareComments
Er zijn geen comments