14
Mar

Show Addy van den Krommenacker groot succes

Show Addy van den Krommenacker groot succes

Gisterenavond toonde Addy van den Krommenacker met groot succes zijn spring- summercollectie 'La Bella Vita' in het Muziekgebouw aan ‘t IJ in Amsterdam. Naast zijn couturecollectie toonde Addy ook zijn Prêt-à-Porter collectie Addy by Addy van den Krommenacker en de collectie die hij voor modeketen Steps ontwierp en die vanaf 30 Maart in 120 filialen in Nederland en België te koop zal zijn.

Vele klanten en bekende vriendinnen van Addy bewonderden zijn nieuwe collectie waaronder Kim Lian van der Meij, Tatjana Simic, Sandra Reemer, Quinty Trustfull, Jette van der Meij, Miryanna van Reeden, Ruth Jacott, Pernille la Lau en Antje Monteiro. Het thema van de show ‘La Dolce Vita’ werd ook voor en na de show doorgevoerd, Jaguars reden af en aan en bij de ontvangst van de gasten werd Astoria prosecco geschonken.


Foto: Studio Mars

Voor zijn collectie Spring-Summer 2012 liet Addy zich inspireren door de glamourvolle jaren van de Italiaanse filmwereld uit de 60er en 70er jaren. De heydays van de Romaanse society, de Italiaanse filmsterren en het fameuze San Remo festival. De collectie weerspiegelt ‘La Bella Vita’ uit die tijd.
In zijn pret-à-porter collectie gebruikt Addy prachtige prints  en kleuren die synoniem staan voor het Italiaanse relaxte weekendgevoel. Escape naar Capri, Ischia en Amalfi. Vederlichte kleurige chiffons, silk jerseys en frisse stretch cottons benadrukken het ‘Ferragosto’ gevoel.
In zijn couture collectie gebruikt Addy veel kant, organza en chiffon. Deze materialen benadrukken de luxe en het raffinement. Kant is gebruikt in verschillende vormen: rebrodee, ricamato en macramee. De kleuren fuchsia, zachtroze, geel en kobaltblauw accentueren de vrouwelijke belijning van de collectie. Het handschrift van Addy, de geplisseerde  en gedrapeerde jurken, ontbreken natuurlijk niet in deze collectie.

Tijdens de show werd ook het derde en laatste kleurthema van de ‘Addy for Steps’ collectie onthuld; het zomerse thema ‘print & colour’ met Addy’s herkenbare chiffonjurken in zijn geliefde dessins. Deze nieuwe collectie ontwikkelde de modeontwerper speciaal voor Steps als antwoord op alle positieve reacties van fans en bewonderaars de afgelopen jaren. Addy van den Krommenacker ging een samenwerking aan met modeketen Steps om zijn ontwerpen voor een groter publiek te realiseren. Hij koos voor Steps omdat deze modeketen ook bekend staat om haar jurken en vrouwelijkheid in hun collectie centraal staat. De verkoop start per thema op een ander moment: 30 maart, 6 april en 13 april. Addy van den Krommenacker zal zelf het startsein voor de eerste verkoop geven en consumenten persoonlijk adviseren, tijdens de exclusieve voorverkoop op 29 maart in Utrecht. De prijzen van de jurken variëren in Nederland van € 119,95 tot € 219,95. Overige items in de collectie, zoals een off shoulder blouse, zijn al verkrijgbaar vanaf  € 69,95Foto's Jeroen Snijders en Studio Mars

Facebook shareComments
Er zijn geen comments