15
Mar

Slangenprints.. Own your own style!

Slangenprints.. Own your own style!

Slangenprints zijn weer terug van weggeweest deze zomer. We hebben het mogen meemaken op de catwalk bij de zomercollectie 2012 van Balenciaga, maar Gucci was hier ook niet vies van. Vooral de accessoires worden voorzien van deze mooie dierlijke materialen. Om een vergelijkbaar fashion item dichter bij huis te brengen heeft Silvano Biagini, een italiaans merk, modieuze tassen ontworpen met handgestikt python leer met bijpassende portemonnee's, sleutelhangers, iPhone- en Blackberryhoesjes.
Dit seizoen, waarin full-time werkende vrouwen met ipads en laptops ook nog naar een feestje zouden moeten kunnen gaan, biedt de fold-over clutch ook uitkomst. Functionaliteit en mode gaan hierdoor hand in hand en met hetzelfde gemak bestel je jouw favoriete accecoire op OwnYourOwnStyle, een exclusieve webshop waar Silvano Biagini te koop is.
Binnenkort meer stijlvolle items op OwnYourOwnStyle, dus hou dit in de gaten!

www.ownyourownstyle.comBlogger: Valerina Bajraktari
Eigen website: www.rockpaperfashion.eu
Valerina (Owner RockPaperFashion) is een gepassioneerde fashionista met liefde voor mode en schrijven, die je graag op de hoogte houdt van het meest recente nieuws op het gebied van mode, kunst, beauty en lifestyle. 


Facebook shareComments
Er zijn geen comments