18
Apr

Salonè della Moda

Salonè della Moda

Op 20 en 21 april 2012 organiseert Stravagante PR in samenwerking met Rotterdam Modestad en Designplatform Rotterdam ‘Salonè della Moda is een meerdaags fashion programmering waar opkomende designers, jonge talenten en internationale merken hun nieuwe collecties presenteren op een vernieuwende en creatieve manier aan de pers en bezoekers.

Salonè della Moda biedt designers en merken de kans om hun collectie op hoog niveau en op een niet-traditionele wijze neer te zetten. Door samen te werken met diverse partners uit de mode, kunst en lifestyle branche heeft Salonè della Moda een allround programmering. De diversiteit in het aanbod zorgt voor een inspirerende en dynamische beleving.

Tijdens deze tweedaagse fashion programmering komen alle facetten van de mode industrie samen op een vernieuwende en creatieve manier! Zo presenteren internationale en opkomende ontwerpers zoals House Of Byfield, Gary Symor, Swinda van Dijk en Farzana Warasta hun nieuwe collecties. Jonge talenten van het ROC Hilversum ‘Podium voor talent’ krijgen de kans om hun werk aan het publiek te tonen. Daarnaast kan je deelnemen aan diverse workshops en aan een interactief debat over o.a. het thema ‘Street Fashion’.

Salonè della Moda kaarten zijn uitsluitend online via de website te koop. Hier kun je losse kaarten en passe-partout kaarten kopen. Passe-partout kaarten geven jou de mogelijkheid om Salonè della Moda op beide dagen te bezoeken!

Tickets: 10,00 euro

http://salonedellamoda.com/

Meer info: press@stravagantepr.com
 


Facebook shareComments
Er zijn geen comments