10
Jan

Gespot: Fel en opvallend!

Gespot: Fel en opvallend!

De feestdagen net achter de rug, de kou moet nog komen en 2012 is nog maar net begonnen en de modewereld houdt zich al bezig met lente/zomer collectie. De nieuwste trends voor voorjaar en zomer 2012 zijn alweer bekend. We gaan het komend voorjaar en komende zomer heel veel felle kleuren zien. De kleuren zijn energiek, sierlijk, klassiek, romantisch en naturel. Experimenteer met de nieuwe looks en kleurencombinatie. Maar je moet er wel van houden, en ook een beetje lef voor hebben. Want we zien namelijk broeken, blazers en shirtjes in alle kleuren. En dat is niet alles, de mode voor het lente/zomer seizoen is ook super vrouwelijk! Alles is eraan gelegen om de silhouet zo vrouwelijk mogelijk te maken, bijv. de kleurrijke knielange kokerrokken (ook volop in bloemenprint).

Zelf vind ik het op zich een leuke trend, het is in ieder geval lekker vrolijk! Een frisse, licht groene tint die heel goed past in de lente of navyblauw die zicht goed laat combineren. Wil je een vleugje romantiek toevoegen, denk dan aan roze lila of waar ik ook gek op bent is stralend geel dat warmte en vrolijkheid geeft of oranjerood, de verleidelijke dankbare kleur van het jaar 2012.. en de perfecte warme zomer kleur is beige! Geef je dagen kleur. Het is goed voor een positieve mood.

Nieuwsgierig naar de kleuren voor 2012? Zie hier onder, de 10 kleuren van 2012.


Tip: houd jullie make - up natural, clean and basic!

Door: Habiba el OuartiBlogger: Habiba el Ouarti 
Dit is blogger Habiba el Ouarti. Deze 30 jarige fashionista blogt sinds april 2011. Naast haar blog is ze fulltime actief als credit controller bij het Algemeen Nederlandse Persbureau. Van jongs af aan, houd Habiba zich bezig met alles wat ook maar te maken heeft met mode, kleuren, materialen, mensen stylen, accessoires, trends & sfeer en is dagelijks op zoek naar nieuwe trends en inspirerende looks. Zo schrijft ze naast haar eigen blog ( www.world-fashion-blog.blogspot.com ) ook voor Fashionmilk.com en ze bezoekt heel wat fashion events.


Volg Habiba ook op haar eigen website www.world-fashion-blog.blogspot.com

Twitter: @Biba_FBlogg


 


Facebook shareComments
Er zijn geen comments