21
Mar

Jeans Centre 'Denim Market' Hollands Largest Denim Sale!

Jeans Centre 'Denim Market' Hollands Largest Denim Sale!

Aanstaande donderdag 22 maart starten de 10 actiedagen van Jeans Centre. Gedurende deze dagen staan meer dan 100 Jeans Centre winkels en de online webshop volledig in het teken van ‘Denim Market’: Hollands Largest Denim Sale!

Jeans van Cars, Chief, Garcia, Image, Levi's, LTB, No Excess, Pilot, Wrangler en Yezz zijn deze dagen verpakt in verschillende deals. Tijdens de ‘Denim Market’ kosten de jeans: twee voor € 60,- of twee voor € 100,-. Alle combinaties zijn mogelijk. Met meer dan 100.000 jeans op voorraad en zeer vakkundig personeel kom je gegarandeerd thuis met de perfecte jeans.

Jeans Centre heeft het grootste aanbod in Nederland op het gebied van jeans in het middensegment. Jeans zit in hun DNA met al 35 jaar kennis en ervaring op zak. Inmiddels is het bedrijf gegroeid naar een succesvolle en sterk groeiende multichannel retailketen in trendy mannen-, vrouwen- en teensmode. Ze maken trends in mode toegankelijk voor de consument en zijn terecht een èchte jeansspecialist.

‘Gather your friends’: kom met vijf of meer vrienden tegelijkertijd winkelen bij Jeans Centre ‘Denim Market’ en ontvang maar liefst 20% korting op je aankopen.

‘Check in en win’: Check in bij Jeans Centre op Facebook tijdens de 'Denim Market' en wie weet ben jij wel één van de 5 personen die kans maakt op een jaar lang gratis jeans!


Facebook shareComments
Er zijn geen comments