22
Mar

De Arnhemse Stockdagen

De Arnhemse Stockdagen

De Arnhemse Stockdagen worden gehouden van 30 maart - 1 april 2012. Naast de verkoop van voorraden, samples en left-overs vinden tijdens de Arnhemse Stockdagen ook workshops, lezingen en exposities plaats. De Arnhemse Stockdagen is een mode gerelateerd evenement dat toegankelijk is voor iedereen die is geïnteresseerd in mode en stoffen, van jong tot oud.

Arnhem heeft zich in de loop der jaren steeds meer weten te ontwikkelen tot modestad. Inmiddels heeft een behoorlijk aantal modebedrijven haar thuisbasis gevonden in de Gelderse hoofdstad.

Ontwerpers als The People of the Labyrinths, Trix en Rees, Spijkers en Spijkers, Sjaak Hullekes en nog veel meer (kleinere) bedrijven zijn allen werkzaam in de mode en/of accessoire industrie te Arnhem.

Er zijn verschillende fantastische modewinkels te vinden in het Arnhemse, maar niet alle ontwerpers hebben een winkel. Hun ateliers liggen soms verscholen in kleine straatjes in verschillende Arnhemse wijken.

Op 7 & 8 Oktober 2011 kwam daar even verandering in. Tijdens deze dagen haalden een twintigtal, in Arnhem en omstreken gevestigde modebedrijven hun oude collecties, stoffen, fournituren en nog veel meer van zolder en werden de bezoekers van de eerste Arnhemse Stockdagen in de gelegenheid gesteld om deze bij de ontwerpers zelf te kopen. Met succes werden deze eerste Arnhemse Stockdagen gehouden en ontvangen.

Klik hier voor het complete programmaboek van de Arnhemse Stockdagen.

Voor meer informatie: http://www.arnhemsestockdagen.nl
 


Facebook shareComments
Er zijn geen comments