26
Mar

Exclusieve Jeanslijn van Topmodel Sylvia Geersen: Sylvia's Secrets by S.O.S.

Exclusieve Jeanslijn van Topmodel Sylvia Geersen: Sylvia's Secrets by S.O.S.

Vandaag heeft Sylvia Geersen haar exclusieve jeanslijn 'Sylvia's Secrets by S.O.S.' gelanceerd bij exclusieve fashionstore RAAK in Amsterdam.
Het internationaal topmodel Sylvia Geersen heeft haar kledingsmaak gedeeld met het vakmanschap van het Italiaanse jeansmerk S.O.S. en daar is een ultra vrouwelijke collectie op jeans gebaseerde broeken uit voortgekomen. Vanaf 26 maart is de collectie exclusief te koop bij RAAK. Vanaf half aril is de collectie landelijk verkrijgbaar bij de betere fashionstores.

Syvia wilde haar naam verbinden aan vrouwelijke sensuele en stijlvolle jeans. Haar 'secret to feel you a real woman' vertaalde S.O.S. naar kwaliteit en modellen. Voor een goed blijvende pasvorm zijn de nieuwste garens waaronder Superstretch Tech Denim gebruikt. De modellen hebben de perfect fit voor vrouwen. Sylvia deelt haar 'geheim' met iedereen die er in jeans op en top vrouwelijk wil uitzien. Het is een unieke lijn jeans die onder de naam Sylvia's Secrets by S.O.S. de markt ingaan.

De samenwerking tussen S.O.S. en Sylvia kwam niet uit de lucht vallen. Ron de Bruin, creative director van het Italiaanse jeansmerk, heeft ervoor gezorgd dat Sylvia Geersen al jarenlang het internationale gezicht van de S.O.S. campagnes is. Vanzelfsprekend is zij binnenkort ook te zien in de nieuwe campagne.


De lancering was een groot succes. Onder het genot van een drankje, een hapje en de beats van de DJ kon men genieten van de modeshow, waarin de verschillende jeans werden getoond.


Facebook shareComments
Er zijn geen comments