01
Apr

In-Fashion Utrecht

In-Fashion Utrecht

In-Fashion is een gloednieuw mode-evenement in Utrecht en vindt voor de eerste keer plaats op zaterdag 21 april in Utrecht.

Vanaf 13.00 uur kun je in Hotel Dom, Springers, Utrechts Centrum voor de Kunsten en het Designercafe werk bekijken van jonge ontwerpers, presentaties bijwonen, modedocumentaires bekijken en workshops volgen. Dit alles in het teken van fashion en verhalen uit de mode-industrie. In-Fashion richt zich vooral op het verhaal van het ontwerp en de designer en wil zo de kloof tussen ontwerpers en consumenten verkleinen.

Het programma bestaat uit een speakers corner met o.a. Willa Stoutenbeek (Spice PR, Mint), Joost Nauta (Fashiolista), en Meg Grant, een vertoning van de documentaire reeks ‘Fashion Week Internationale’ (Vice Magazine) en een expositie met werk van o.a. Studio Jux, Stella Teunissen, Maartje Dijkstra, Winde Rienstra en Marloes Blaas.

Bij het Designercafe kun je een workshop ‘personal styling’ volgen en in de workshop bij Springers leer je alles over straatfotografie met de analoge camera’s van Lomography. Aan de vooravond van In-Fashion zal Filmtheater ’t Hoogt de documentaires ‘Walter van Beirendock’ en ‘The Dutch Way of Fashion’ vertonen.

In-Fashion is een initiatief van Ingrid Dinnissen, Iris Loos en Stichting Designercafe in samenwerking met Centraal Museum, PUHA, Klijs&Boon, Workshop of Wonders, Hogeschool voor de Kunsten Utrecht en partners. In-Fashion wordt mede mogelijk gemaakt door Taskforce Innovatie Regio Utrecht, CCAA, Syntens, De Gier | Stam & Advocaten, kfHein Fonds en donateurs via VoordeKunst.

Voor meer informatie surf je naar www.infashionutrecht.nl

Extra info: Hoofdprogramma €15,- Met dit ticket heb je toegang tot alle activiteiten in Hotel Dom en Utrecht Centrum voor de Kunsten.
Workshop Personal Styling €15,- Met dit ticket heb je toegang tot de workshop Personal Styling in Designercafe.
LomoRoadShow €15,- Met dit ticket heb je toegang tot de LomoRoadShow, de workshop van Lomography in Springers.
Combi-ticket hoofdprogramma & workshop styling / hoofdprogramma & LomoRoadShow €27,50 Met dit combi-ticket heb je toegang tot een van de workshops en alle activiteiten in Hotel Dom en Utrecht Centrum voor de Kunsten. Kaarten voor het hoofdprogramma zijn ook te koop bij Designercafe en PUHA.


Facebook shareComments
Er zijn geen comments