12
Jan

Shop till you drop…

Shop till you drop…

Normaal als ‘sochtends vroeg mijn wekker gaat, hoop ik altijd dat ik hem verkeerd heb gezet of dat het de wekker van mijn vriend was, maar please niet de mijne! Maar vanochtend was ik mijn wekker te snel af, ik had hem al uitgedrukt voor hij af kon gaan. Deze ochtend was een uitzondering op de normale ochtenden, want vandaag ga ik op naar de Primark. Vanuit het PR bureau van de Primark, kreeg ik het bericht dat deze week de beelden van de nieuwe collectie online kwamen, maar ik had me bedacht deze beelden voor te zijn en een dagje te plannen naar Hoofddorp en jawel, met mijn schoonmoeder!

Als er een net zo dol is op kleding of te wel mode is het wel mijn schoonmoeder. Als we samen gezellig gaan winkelen, je gelooft het of niet ben ik de eerste die zegt, zullen we zo maar weer eens richting huis gaan? Ja zoals je kunt lezen heb ik het getroffen met mijn schoonmoeder, dat klikt zoals je kunt lezen prima!

Ik ben super benieuwd naar de collectie wat hangt bij de Primark. Ach, stel dat we toch niks kunnen vinden, wat bijna onvoorstelbaar is bij de Primark, hebben we wel een gezellige dag gehad!

Fijne dag vandaag!
Door: Anouk Spekschoor


Anouk is student, blogger en fashionist. Op haar website WETALKFASHION schrijft Anouk over fashion, showt zij haar outfits en laat zij zien wat haar inspireert. Volg Anouk ook op haar eigen website: http://wetalkfashion.wordpress.com/

Facebook shareComments
Er zijn geen comments