19
Jan

Couture shoot Kismet magazine

Couture shoot Kismet magazine

Couture shoot Kismet magazine

Eind 2011 hadden we met een team professionals een TFP shoot gepland met een van de HNTM kandidaten: Mieke Rozeman. Het betrof in eerste instantie een portfolioshoot, maar voor mij was het de uitdaging er een publicatie uit te halen. Met ons topmodel in Irvinx Couture – designed by Irving Vorster – hebben we een shoot gedaan in het designhotel Badhu te Utrecht.

 
Over het resultaat was uiteindelijk iedereen zeer tevreden en we hebben er een publicatie in Kismet magazine mee gehaald (laatste item):
http://www.kismetmagazine.com/index.html

 
Het team bestond uit:
Fotograaf: Arjan Beugelink
Stylist: Myrthe Scharn
Visagist: Suzanne van Duijn
Model: Mieke Rozeman
Blog: http://www.myrthescharn.nl/?p=50
Door: Myrthe ScharnMyrthe Scharn is al dertien jaar werkzaam in de fashion industry en sinds 2005 zelfstandig ondernemer. Myrthe werkt veelal als interim/ consultant voor grote modebedrijven als Tommy Hilfiger, maar is daarnaast ook zeer actief als projectmanager van fotoshoots (voor o.a. Mudjeans). Hier neemt zij concept & styling voor haar rekening en cast ze de modellen. Daarnaast is ze moderedacteur voor een lifestyle magazine, heeft ze haar eigen radio item op Radio Almere en zit ze in de organisatie van de Miss Flevoland verkiezing.

Volg Myrthe ook op haar eigen website: www.myrthescharn.nl
Twitter: @StylinQ
Facebook: http://www.facebook.com/myrthe.scharn


 


Facebook shareComments
Er zijn geen comments