11
Apr

Costeragenturen presenteert u Ma Merlin

Costeragenturen presenteert u Ma Merlin

 
Jong, vernieuwend en eigentijds, zo kun je Ma Merlin het best omschrijven. Ma Merlin is een klein beetje glamour, maar vooral erg vrouwelijk en stoer! Ieder seizoen weet het label de musthaves er weer uit te pikken om voor jullie een exclusieve collectie neer te zetten. Echter vertaalt naar een commercieel beeld met leuke prijsjes. Hierdoor wil iedere vrouw wel een item van Ma Merlin in haar kast hebben hangen!  Altijd volgens de laatste trend maar niet too much. Dat is waar Ma Merlin naar streeft!
 
Ma Merlin richt zich vooral op de onafhankelijke vrouw met een groot gevoel voor mode en stijl. Deze vrouw vindt het belangrijk representatief op haar werk te verschijnen, maar stapt graag na het werk in de taxi om een hapje te gaan eten of de show te stelen in een hippe cocktailbar of club met haar vriendinnen!  Hierdoor is het label voor iedere gelegenheid geschikt en wordt het dragen van Ma Merlin niet alleen een manier om er leuk uit te zien, maar onderdeel van je wat je wilt uitstralen.

 
 

Met de allereerste collectie komen eigenaren Bianca Coster en Merlin Lubberdink met de Ma Merlin Collectie spetterend binnen. Je zult veel pailletten, animal-prints in sierlijke voile tops, blouses en tunieken zien.  Daarnaast zullen opvallende jurkjes en uitgaanstops het beeld van de collectie compleet maken. De kleuren voor aankomend seizoen zullen echter subtiel blijven. Mooie nude tinten gecombineerd met grijs, zwart en aardetinten voeren de boventoom.
 
Het Label zal ieder jaar zes collecties presenteren, die geschikt is voor het midden-hoog segment. De allereerste collectie zal vanaf augustus 2012 in de winkels liggen. Ma Merlin biedt bijzondere items voor leuke prijzen!

Geïnspireerd en met een knipoog naar de designer brengt Coster Agenturen ook onder hun eigen label Ma Merlin de Just Like Missoni scarf! Fijn gebreide shawls in vier verschillende prints. Waaronder Blue, Orange, Pink en Multicolor. Deze shawls kunnen altijd.. Om je outfit net die finishing touch te geven of om gewoon lekker op te vallen! Super te combineren omdat je oneindig kunt variëren door de vele kleuren en maten. De shawls zijn al gespot bij verschillende bloggers zoals JasmineV. Om de prijs hoef je het niet te laten. Een grote ronde shawl koop je al voor 39,95 en de lange smalle shawl voor 14,95.   
                     
 
 
 
 

 
Ma Merlin valt onder het agentschap van Coster Agenturen. Ook benieuwd geworden naar het nieuwe label? Surf snel naar www.costeragenturen.nl Facebook shareComments
Er zijn geen comments