14
Apr

Fashion Night Breda 2012

Fashion Night Breda 2012

Een nieuw evenement maakt zijn intrede in de binnenstad van Breda. Op 19 april 2012 vindt de eerste editie van Fashion Night Breda plaats. Een avond waarbij de gehele binnenstad gehuld wordt in mode op zowel commercieel als cultureel vlak. In de Ridderstraat vindt o.a. een modeshow plaats waar de combinatie met winkelketens als opkomende modeontwerpers wordt gemaakt.

Nederland weet zichzelf steeds meer als modeland op de kaart te zetten. Zo bruist het in Amsterdam en Arnhem al van het modetalent, en binnenkort is er nog een stad die zich mag toevoegen aan dit fijne lijstje, namelijk Breda. Op donderdag 19 april staat de Brabantse stad geheel in het teken van mode tijdens Fashion Night Breda. Modeshows die gehouden worden in de Ridderstraat met winkeliers die hun nieuwste zomercollecties aan het winkelend publiek tonen, maar ook mode talent dat een greep uit hun eigen collectie kan laten zien. Een echte Bredase naam die aan de modeshow zal deelnemen is modeontwerpster Rianne de Witte. Op deze manier is de verbinding tussen commercie, cultuur en jong talent goed zichtbaar. Om 18.00 uur vindt hier de officiële opening plaatst met Mariëlle Bastiaansen.

Naast deze modeshows zijn er diverse exposities in de Barones te bezichtigen van aankomende talenten op het gebied van modefotografie en mode talenten van het ROC Vitalis College. Er wordt niet alleen aandacht besteed aan het laten zien van mode, maar er kan ook goed gewinkeld worden. De winkels zijn namelijk geopend tot 22.00 uur, vaak ook met diverse kortingen die winkeliers speciaal deze avond aanbieden.

Bij de ingang van de Barones wordt het winkelend publiek voorzien van gratis stijladvies in de Stylebooth. Na een aantal tips van een professionele stylist kan men op de foto om mee te strijden in de wedstrijd van ‘Best geklede Fashion Lover van Breda’. De prijswinnaars maken kans op een Shopping Experience, aangeboden door de shopping coach Osvaldo Pasini, t.w.v. €285,- of een speciaal clubseat arrangement van Pathé bij de volgende Ladies Night op 2 mei.

Naast deze speciale prijzen worden er ook diverse arrangementen aangeboden. De eerst 5.000 bezoekers van Fashion Night Breda krijgen een gratis goedgevulde goodiebag waar nog meer shopkorting in weggegeven wordt. In deze goodiebag vindt men het programmaboekje en een couponvel waar men kortingen uit kan scheuren die deze avond te gebruiken zijn in diverse winkels.
Naast al die kortingen vindt men ook de flyer van het MOTI in de goodiebag waar men kans maakt op een uniek VIP arrangement bij de première van hun nieuwe tentoonstelling, Couture Graphique.

Kortom, een avond waarin de stad Breda mode ademt. Een avond met veel interactie op het gebied van mode waar heel de binnenstad bij betrokken is. Save the date, 19 april te Breda Centrum.

Fashion Night Breda is een initiatief van GOLD events, dat zich richt op grootschalige mode- evenementen in het hele land. Door het organiseren van verschillende landelijke Fashion Nights willen ze mode toegankelijker maken voor een groter publiek, een verbinding maken tussen cultuur en commercie en jong modetalent de kans geven hun werk te laten zien.

Kijk voor mee informatie op www.gold-events.nl of volg Fashion Night via www.twitter.com/GOLD_events of
www.twitter.com/Fashion_Breda


tekst:

Facebook shareComments
Er zijn geen comments