15
Apr

I Follow You!

I Follow You!

Op zaterdag 21 april is er een spectaculair feest in Little Buddha. DJ Marcello, Lars (AKA de bachelor) en Nadia Palesa Poeschmann (MTV & De Schat van De Oranje) gaan als een groep vrienden de marathon in NYC rennen, om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor KIKA. Dit willen zij gaan doen door het nuttige met het aangename te combineren: zij gaan een serie feesten organiseren waarvan de kickoff 21 april is.

I FOLLOW YOU is een nieuw, spannend, sexy, sportief en creatief concept! Heerlijke muziek en een combi van Amsterdamse en New Yorkse vibes! Good old DJ Marcello is de frontman achter de draaitafels samen met Frederik Abbas, Clair & Sheila Hill, Eno-C (oud model) en sexy nieuwkomer: Maria Helena. Zij gaan zorgen voor een muzikaal hoogtepunt en daarnaast is er natuurlijk ook entertainment geregeld.

'I FOLLOW YOU' is exclusief toegankelijk voor het via via circuit! De toegang voor het feest is 17,50 euro en dan heb je een avond vol verrassingen, dansacts, topdj's en een superpubliek. Alle winst gaat naar KIKA, dus jij kan schuldvrij je vodka achterover slammen.

Bestel je feesttickets direct op http://www.link2ticket.nl/ordermain.aspx?elink=A1hXcUMFflhAVQ. Uiteraard zijn er ook mogelijkheden voor VIP tafels tijdens het feest, voor meer info mail: nadia@nadiapalesa.com.

Check ook FB voor het event.
Community: http://www.facebook.com/#!/pages/I-FOLLOW-YOU/251098908315969

Het IFY team ziet jou graag de 21e!

Meer informatie over het feest:
Wat: I Follow You
Wanneer: 21 april
Waar: Little Buddha Amsterdam
Hoe laat: 22.00 - 3.00 uur


Facebook shareComments
Er zijn geen comments