16
Apr

Addy toont collectie tijdens Perth Fashionweek Australië

Addy toont collectie tijdens Perth Fashionweek Australië

Addy van den Krommenacker gaat zijn collectie tonen tijdens Perth Fashionweek in Australië, die plaatsvindt van 19 tot 23 april 2012. Addy is hier op uitnodiging van de World Fashionweek Organisation (WFO) en showt zijn couturecollectie op zaterdag 21 april.

Eind 2011 is Addy uitgekozen om Nederland te vertegenwoordigen op de eerste International World Fashionweek die gehouden wordt in 2013 in New York. Uit ieder land (40 in totaal), over 5 continenten, werd een designer gekozen om deel te nemen aan dit bijzondere project "Give your light to the world” (and the world will light you). Iedere genomineerde designer van de World Fashion Week stelt een creatie ter beschikking en deze worden over de hele wereld tentoongesteld. Tijdens de Fashionweek in Perth is de première van deze tentoonstelling, genaamd 'Masterpieces'. Naast de couturecollectie die Addy toont  tijdens de Fashionweek in Perth, ontbreekt zijn creatie natuurlijk ook niet bij deze tentoonstelling.

De tentoonstelling is een initiatief van de Stichting Art of Living en United Nations Millennium Developments Goals, die strijden tegen armoede en de positie van vrouwen in de derde wereld. De tentoonstelling ‘Masterpieces’ is te zien tijdens verschillende internationale modeweken in Europa, Azië, Afrika, Latijns-Amerika en Noord-Amerika, tot aan de openingsceremonie van de World Fashionweek in 2013 in New York, waar alle WFW designers hun nieuwste collectie zullen tonen.

De WFW pleit voor een eerlijke en duurzame mondiale mode-industrie en stimuleert de ontwikkeling hiervan. Addy is bijzonder verheugd om zijn collectie in Australië te mogen tonen.Meer info + fotocredits: office@addyvandenkrommenacker.nl


Facebook shareComments
Er zijn geen comments