19
Apr

Nieuwste Jeans Centre in Eindhoven

Nieuwste Jeans Centre in Eindhoven

Jeans Centre opent op zaterdag 21 a.s. april midden in het centrum van Eindhoven de deuren van een totaal nieuwe winkel.
Na een ingrijpende verbouwing is het pand aan de Rechtestraat 45 volledig gemoderniseerd. Het resultaat is een royale, moderne en sfeervolle winkel met een heel eigen ‘look & feel’. De perfecte plek dus voor een eigentijdse one-stop shopervaring.

De opening van de nieuwe winkel krijgt een extra feestelijk tintje met een instore DJ en vele, zeer aantrekkelijke openingsaanbiedingen. Daarnaast staat er een speciale kluis in de winkel.

Op straat worden unieke kluiscodes uitgedeeld en met die unieke code kan in de winkel geprobeerd worden de kluis te openen. En de matchende code? Die wint een jaar lang gratis jeans!

Het super gemotiveerde team van Jeans Centre Eindhoven nodigt u dan ook van harte uit om in de nieuwe winkel meteen uw slag te slaan want de nieuwe collectie biedt alle keus van de wereld. Vindt u het lastig een keuze te maken? De medewerkers helpen u graag bij het kiezen van de juiste jeans of het samenstellen van een complete outfit. Voor iedereen een passende jeans.

Wie een actuele, modieuze en betaalbare jeans zoekt, komt vanzelf bij één van de 100 Jeans Centre winkels terecht. Want al ruim 35 jaar is Jeans Centre voor elke jeansliefhebber onbetwist dé specialist van Nederland. Geen wonder dat vele bekende merken zoals Cars, Chief, Garcia, Image, Levi’s®, LTB, Pilot en Wrangler met uitgebreide collecties bij Jeans Centre vertegenwoordigd zijn. Dit enorme aanbod in stylings en designs maakt het voor iedereen mogelijk de perfecte jeans tegen een betaalbare prijs te vinden. 21 april is het zover, dan gaat de nieuwe winkel open.

Jeans Centre Eindhoven
Rechtestraat 45
5611 GM Eindhoven
073 - 5189200 

Facebook shareComments
Er zijn geen comments