20
Apr

Nu online: STIJLDEPARTMENT.NL

Nu online: STIJLDEPARTMENT.NL

STIJLDEPARTMENT biedt elke fashionista een selectie van de laatste mode en de hipste accessoires om je outfit compleet te maken. Of je nu naar je werk gaat, een etentje met je lief hebt, of een avond gaat stappen met je vriendinnen.

De most fashionable tassen, schoenen, shawls, sieraden, horloges en clutches worden verkocht in de webshop. Met prachtige items uit de collecties van Fab, Ibana, Mimic Copenhagen, Urban Nomads, Mimi et Toi, Club Manhattan, IKKI en Ps. Call me bewijst STIJLDEPARTMENT dat een stylish look niet alleen van goede kwaliteit, maar ook betaalbaar kan zijn.
 

 

Eigenaresse Deborah Lamers-Papilaja wil zich met stijldepartment.nl onderscheiden door de uitstraling, goede kwaliteit en een uitstekende, persoonlijke service. Om haar klanten nog meer van dienst te zijn is het mogelijk om, op afspraak, langs te komen in de  showroom op IJburg.
 
Voor de laatste updates en leukste acties van de webshop volg je STIJLDEPARTMENT op Twitter: @stijldepartment of ga je naar www.stijldepartment.nl.
 


 

Facebook share



Comments




Er zijn geen comments