12
Jan

Fashion Addicted

Fashion Addicted

In Januari staat alles in Amsterdam in het teken van Fashion Week.
Wederom organiseert Club Panama* samen met Rejhan Putz (the Fashion 'Firstlady') op zaterdag 21 januari…

“Fashion Addicted”

Tijdens Fashion Addicted zullen de meest fashionable DJ’s, hoogstaand entertainment, VIP arrangementen en fashionshows van Couturier Anna Grigorian en Designer Michel-Angelo Winklaar ( beide bekend van het populiare RTL fashionprogramma “Project Catwalk”) gepresenteerd worden.

Rejhan Putz... the Fashion 'Firstlady'. Behoort tot de Crème de la Crème van de mode-industrie en is het brein achter vele succesvolle initiatieven.

Couturier Anna Grigorian... Deze Armeens-Nederlandse ontwerpster uit Den Haag begon als dirigent en pianiste totdat ze de haute couture ontdekte. Ze leerde zichzelf het ontwerpen aan en stortte zich daarna op privé opleidingen bij couturiers in binnen- en buitenland. Ze is o.a. bekend van het RTL5 programma Project Catwalk en wil tijdens Fashion Addicted haar “poent” weer maken. Deze keer met haar chique stijl van klassieke en extravagante couture. Ze gebruikt bewust het woord “haute couture” niet, omdat je die titel volgens haar moet verdienen.

Designer Michel-Angelo Winklaar... werd in 2009 winnaar van MAFB (Music And Fashion Battle), zijn collectie hiervoor vond zijn weg naar museum Paviljoens in Almere. Hij ontwierp de kleding voor de theatertour van zangeres Berget Lewis en deed in 2011 mee als kandidaat in het RTL5 programma Project Catwalk. De collectie die Winklaar tijdens Fashion Addicted presenteert is zijn tweede wintercollectie waarmee hij laat zien waar hij goed in is; een collectie met sterke vrouwelijke vormen in kleurrijke materialen.

Dutch Fashion Models (DFM) zal tijdens Fashion Addicted op zoek gaan naar nieuwe talenten (mannequins, fotomodellen, hostesses) die inzetbaar zijn voor verschillende mode- opdrachten/evenementen zowel nationaal als internationaal. Olaf Rietzschel, eigenaar van DFM, zal zelf ook aanwezig zijn om te scouten...

Ook zullen de eerste 100 bezoekers verrast worden met een goodiebag. Rijk gevuld met de beste fashion items van dit moment samengesteld door Rejhan Putz herself!

Special voor deze edition van Fashion Addicted zullen de meest fashionable lady’s van de vrouwelijke dj’s achter de dj-booth staan… Claire & Sheila Hill! In 2011 zijn deze twee dames nog onderscheiden met de “Sexy Kabouter” bij de Gouden Kabouter Awards, en wordt de muzikaal opzwepende vrouwelijke combi gezien als een sfeerbepalende, autoritaire en een essentiële verschijning in (o.a.) het Amsterdamse uitgaansleven.

De twee mooie mannen van Brothers in the Booth laten je dansen en zweten op een heerlijke, warme set met de echte Ibiza-sound. En ook Syllie G, Dennis Hercules, en de veelzijdige Tie-Cie zullen je laten genieten tijdens deze fashionable clubnight in Panama*…

Fashion Addicted! Een uniek fashion event voor en door mensen uit de modewereld en iedereen die al in the mood wil komen voor Amsterdam Fashion Week.

Line-up: Claire & Sheila Hill, Brothers in the Booth, Syllie G, Dennis Hercules, Tie-Cie

Entrance: € 15,-
Presale: € 10,-
Kaarten zijn te koop via www.panama.nl, Paylogic, Ticketscript, Primera Shops en Free Record Shop.Facebook shareComments
Er zijn geen comments