25
Apr

Modemuseum Hasselt en Belmodo.tv presenteren de Stiletto Run Hasselt

Modemuseum Hasselt en Belmodo.tv presenteren de Stiletto Run Hasselt

Tijdens de autoloze zondag op 27 mei zal voor de 4de keer in Hasselt de Stiletto Run powered by La Bottega gelopen worden. Ongeveer 100 stoere dames op hoge hakken meten zich in een spannende race over een afstand van 300 meter. Voorwaarde voor de deelneemsters is dat de hakken van hun pumps minimum 9 cm hoog en maximum 1,5 cm breed zijn (laarzen en enkellaarsjes niet toegelaten!).
Uiteraard heeft de organisatie opnieuw een hele reeks fantastische prijzen. Voor de winnares ligt er een 'shoeshopping' bon van La Bottega ter waarde van maar liefst € 1500 klaar, de tweede en derde prijs: bonnen van € 750 en € 250 waarmee ook deze winnaars mogen gaan shoppen bij schoenenwalhalla ‘La Bottega’.

Voor het startsein, tussen 15:30u en 16:00, kiest een professionele jury de winnares van de MMH-prijs voor de best geklede deelneemster. Zij wint een designeroutfit van Stijn Helsen ter waarde van € 750.
Hoe gaan het te werk? Eerst worden er twee voorrondes gelopen. De eerste 15 dames van elke voorronde gaan naar de finale waarin deze 30 deelneemsters strijden om de hoofdprijs. Gewonnen hebben ze dan eigenlijk al want de finalisten ontvangen allemaal een Babyliss epileertoestel en voor elke deelneemster ligt er sowieso een goedgevulde goodiebag klaar! Niemand gaat met lege handen naar huis.
Bovendien zorgt chocolaterie BOON uit Hasselt, net als tijdens de vorige edities, voor een heuse 'pechprijs' die na de run wordt uitgedeeld aan de meest onfortuinlijke deelneemster.

En het stopt niet die zondag. In de week na de Stiletto Run geeft de organisatie nog de Belmodo.tv prijs weg voor ‘best dressed’ deelneemsters: de foto van de runster met de meeste likes op Facebook.com/Belmodo.tv en 1 iemand die de populairste foto geliked heeft, winnen beiden een outfit van Essentiel ter waarde van 350€.

Voor meer informatie en inschrijvingen kan u vanaf nu surfen naar
www.modemuseumhasselt.be of via www.belmodo.tv

De eerste 100 dames die zich inschrijven mogen meedingen om één van deze fantastische prijzen te winnen!

Zondag 27 mei, 15u30
Modemuseum Hasselt - Thonissenlaan
011/ 23 96 21

 


Facebook shareComments
Er zijn geen comments