01
May

The Inglot Summer Look

The Inglot Summer Look

Het make-up merk Inglot introduceert The Inglot Look. Een serie online contests met als uitgangspunt een zoektocht naar de ultieme look. De kick off is heel toepasselijk met de Inglot Summer Look. Sinds zondag 15 april kan iedereen zich als een ware make-up artist uitleven en een eigen interpretatie geven op de Inglot Summer Look. Gedurende 6 weken kunnen filmpjes worden ge-upload naar de speciale campagnesite www.theinglotlook.nl met een tutorial van de eigen bedachte Summer Look.

De Inglot vakjury kiest elke week een weekwinnaar. Na 6 weken wordt in de Flagship Store in Amsterdam tijdens een Inglot Summer Party de overall winnaar bekend gemaakt.

Voor alle weekwinnaars zijn er speciale Inglot gifts, maar de winnaar van The Summer Look krijgt iets heel speciaals. De door haar bedachte look wordt uitgeroepen tot The Inglot Summer Look 2012 en zal in een mooie verpakking worden verkocht in de winkels. Daarnaast wordt de winnaar verwend met een grote koffer boordenvol met Inglot make-up goodies. Welke make-up lover wil dat nu niet?

Check de link en het filmpje op http://www.inglotcosmetics.nl/ voor meer informatie!


Facebook shareComments
Er zijn geen comments