01
May

NU ONLINE: Charismah

NU ONLINE: Charismah
Kleding die je persoonlijkheid onderstreept

Charismah is het modelabel van Ellen Haeser. Zij ontwerpt kleding voor vrouwen die expressie willen geven aan hun persoonlijkheid. Eerder werkte zij voor een selecte groep modeliefhebbers. Met een productiefaciliteit in Delhi slaat Ellen nu haar vleugels in Nederland uit en opent op 1 mei haar webwinkel www.charismah.nl. De door haar ontworpen jurken, blouses, tops, rokken, jassen en accessoires worden steeds in kleine aantallen vervaardigd en zijn daarom vrij uniek. Het aanbod wisselt daardoor regelmatig en rechtvaardigt een frequent bezoek aan de website.

Kleding met een duidelijk eigen signatuur voor vrouwen die houden van unieke kledingstukken met een persoonlijke touch, goede modellen, mooie stoffen, perfecte afwerking en maatschappelijk verantwoord geproduceerd. Dat gebeurt in een eigen gecertificeerde fabriek in India, die volgens internationale standaards werkt met betrekking tot arbeidsomstandigheden, beloning, sociale voorzieningen en ziektekostenvergoeding.

Vrouwelijke kleding met aandacht en liefde voor handwerk waar het gaat om het borduren en decoreren van de kleding. Eeuwenoude technieken in nieuwe uitwerking. Duurzaam en tijdloos. Kleding om van te houden en jarenlang te koesteren. Het is bijzondere kleding. Geen confectiewerk en toch voor betaalbare prijzen. En de accessoires? Helemaal afgestemd op de ontwerpen. Persoonlijk advies nodig? Stel je vragen via klantenservice@charismah.nl.

“Vrouwen die mooie kwalitatieve kleding dragen voelen zich beter. Dat is mijn uitgangspunt bij het ontwerpen. Kleding die een grote groep vrouwen zich kan permitteren. Goed te combineren met andere kledingstukken in je kledingkast. Noem het draagbare kunst.” - Ellen Haeser

Wie de collectie live wil bekijken zoekt op de website www.charismah.nl welke winkel in de buurt de kleding verkoopt of komt naar de Libelle Zomerweek van 7 t/m 13 mei 2012 op het Almeerderstrand in Almere, aldaar is de hele collectie ook te bewonderen.
Facebook shareComments
Er zijn geen comments