09
May

AAIKO LOVES MATTIJS

AAIKO LOVES MATTIJS


AAIKO LOVES MATTIJS is de gezamenlijke lijn van de Nederlandse ontwerper Mattijs van Bergen en design director van Aaiko, Pauline Brakenhoff. De collectie is een knipoog naar de symbolische liefde tussen Mattijs en Pauline en richt zich op de moderne vrouw.

Het resultaat is een magische lijn vol vernieuwende kleurencombinaties en bijzondere materialen. Door diverse structuren met elkaar te mixen, zoals dof plissé met glanzend leer en wol met foliedruk, is er een speelse en sprookjesachtige collectie ontstaan. Dit speelse effect is ook zichtbaar in het grote hart dat op diverse items letterlijk de gedeelde passie voor ontwerpen laat zien. Het kleurenpalet bestaat uit uiteenlopende Indian Summer tinten, als steenrood, emerald groen en mosterd, die worden afgewisseld met een sprankeling hard roze en zwart, dromerige prints en bronzen details.
 


Foto:  Jeroen Snijders


AAIKO LOVES MATTIJS bestaat uit 25 items waaronder een leren pak met plissé details geplisseerde jurken en rokken, gekleurde knits en jassen.

Mattijs van Bergen is een van de deelnemers van de HTNK One Day Shop. Mattijs van Bergen verkoopt de eerste samples  van AAIKO LOVES MATTIJS. De collectie is vanaf september te koop in de winkel. Dit is dus een unieke kans...
 


Foto:  Jeroen Snijders
 Foto Jeroen Snijders
Foto Jeroen Snijders
Foto: Jeroen Snijders
 


                             www.aaiko.com  & www.mattijsvanbergen.com

 


Facebook shareComments
Er zijn geen comments