10
May

Eerste Pacha festival in Amsterdam

Eerste Pacha festival in Amsterdam

De ‘wereldprimeur’ van het eerste Pacha Festival vindt dit jaar plaats in Amsterdam.

Op 19 mei wordt het Java eiland omgetoverd tot mini Ibiza. Grote namen uit de dj wereld waaronder Bob Sinclar, Goldfish, Luciano, Sander Kleinenberg en nog vele anderen worden ingevlogen om het festival helemaal Pacha-proof te maken.
 

Pacha

Pacha, het beroemde merk met de rode kersen, staat wereldwijd bekend om de extravagante feesten, clubs, hotels, restaurants, muziek en fashion. Pacha omvat wereldwijd meer dan twintig clubs, met vestigingen in onder meer Madrid, Salou, Florida, Londen en de bekendste op Ibiza. De Pacha wereld wordt groter en groter; naast de introductie van het Pacha magazine, de Pacha Collection en accessoires heeft het wereldberoemde merk nu ook een eigen muziek label.
 

Line-up

Het Pacha festival vindt plaats op zaterdag 19 mei van 12.00 uur tot 23.00 uur. Het terrein is opgebouwd uit diverse area’s waaronder; Pacha mainstage met oa. Bob Sinclar, Goldfish, Sander Kleinenberg, Sunnery James & Ryan Marciano, Hardsoul ft Candy Dulfer, Junior Jack & Kid Creme en Sarah Main. Een tweede are wordt gehost door de mannen van Cadenza Vagabundos, met dj’s als Luciano en Michel Cleis, Daarnaast heeft de Pure Pacha avond ook een eigen area, daar draaien Pete Tong, Dennis Ferrer, Carl Craig, Matthias Tanzmann en Stacey Pullen. De laatste area wordt gehost door de dj’s van Defected in the House. Met onder andere Noir, Copyright, Simon Dunmore, Franky Rizardo en Roul & Doors.
 

Het betoverende Amsterdamse Java eiland ligt midden in het IJ en is omringd door water en daarmee de perfect spot voor het Pacha Festival…Een echt mini-Ibiza.

Wil je kaart hebben voor dit event?

Haast je,... er zijn nog een paar te koop.

Meer informatie:


www.pachafestival.com


Facebook shareComments
Er zijn geen comments