10
May

Fashion & Flowers: het Moederdagcadeau van 2012

Fashion & Flowers: het Moederdagcadeau van 2012

Bloemen en cadeaucheques strijden ieder jaar in mei om de status van het meest verkochte Moederdagcadeau.

Bloemenmerk Frederique’s Choice en fashioncheque hebben daarom dit jaar hun handen ineengeslagen en deze twee favoriete items bij elkaar gevoegd tot het ultieme cadeau voor Moederdag; Fashion & Flowers. Met prachtige bloemen en een goed gevulde fashioncheque verpakt in een mooie doos, maakt iedereen een goede indruk bij zijn of haar moeder. Vanaf 9 april is Fashion & Flowers te bestellen op www.fashioncheque.com.
Fashion & Flowers zegt het al, het product is een combinatie van een mooi vers boeket van Frederique’s Choice met een fashioncheque om lekker te gaan shoppen bij een van de vele aangesloten modewinkels in Nederland.
 
Een rozengeschenk van 7 rozen (€17,95) of een luxe boeket (€34,95 of €44,95) kan gecombineerd worden met een fashioncheque waarvan de waarde zelf bepaald kan worden (€10 tot €150). Fashion & Flowers is er dus voor ieder budget en wordt altijd in een mooi, speciaal ontworpen doos vers aangeleverd bij de moeders in Nederland. Door de koeriersdienst kunnen ook zonen of dochters, die niet bij hun moeders langs kunnen op 13 mei, hen toch blij verrassen!


Over fashioncheque
fashioncheque is de meest fashionable cadeaucheque van Nederland. Het is de leukste manier om fashion cadeau te krijgen en cadeau te geven. Van avondkleding tot jeans en van accessoires tot schoenen; fashioncheque is er voor iedere maat en smaak en is te besteden bij kleine én grote ketens in ieder segment en bij boetieks. De giftcards zijn te koop bij aangesloten modewinkels, PostNL Postkantoren, Primera en in de webshop via www.fashioncheque.com.


Over Frederique’s Choice:
Frederique's Choice is het eerste bloemenmerk ter wereld en is opgericht door Frederique van der Wal. Frederique’s Choice bezorgt de bloemen en decoratieve producten in een schitterende verpakking en levert u gegarandeerd de beste kwaliteit. De bloemen komen rechtstreeks van de kweker en worden op één centraal punt in Nederland handgebonden vervaardigd.
Voor meer informatie www.frederiqueschoice.com
Facebook shareComments
Er zijn geen comments