11
May

Officiële opening Swag Fashion Store. De kledingwinkel van voetballer Royston Drenthe

Officiële opening Swag Fashion Store. De kledingwinkel van voetballer Royston Drenthe

Op 20 mei openen Royston en Daisy Drenthe, Michel Poldervaart en Kim LastraLopez officieel hun Swag Fashion Store in het centrum van Rotterdam aan de Oppert 292. De heren kennen elkaar uit het voetbalcircuit, de dames en tevens partners van de mannen, sloegen de handen ineen om een gezamenlijke passie voor fashion te bundelen en een winkel te beginnen in Rotterdam. De stad waar de voetbalcarrière van zowel Royston als Michel begon. Er na het voetbal ‘fresh’ uitzien in een unieke stijl werd vertaald naar onderscheidende fashion voor mannen. Daisy en Kim richten zich binnen de formule op de vrouwelijke kant.


De Swag Fashion Store verkoopt luxury brands als Wildfox Couture, StyleStalker, Army of me, Mason Garments, Sylvia’s Secrets by SOS en nog veel meer. Stuk voor stuk kwaliteitsmerken die in Rotterdam niet of moeilijk verkrijgbaar zijn. Van elk item zijn maar enkele stuks te koop om exclusiviteit te kunnen garanderen. Daarmee willen zij zich ook onderscheiden. In de winkel zijn ook exclusieve accessoires te vinden die prima te combineren zijn met de kledingcollectie.


De opening wordt een besloten evenement voor genodigden en pers op locatie. Maar aan iedereen is gedacht, binnenkort volgt er een exclusief Swag Fashion Store party in Rotterdam met modeshows, dance en cocktails.

Kijk voor meer informatie op: www.swagfashionstore.com

Portretfoto header: Real Madrid

Facebook shareComments
Er zijn geen comments