25
Jan

Expositie Celebrate Art and Fashion

Expositie Celebrate Art and Fashion

Van 21 t/m 29 januari is bij Galerie Rademakers de bijzondere expositie Celebrate Art and Fashion te zien. De opening vindt plaats op zaterdag 21 januari vanaf 19.00 uur.

Ter gelegenheid van de Downtown Fashion Week presenteert Galerie Rademakers werk van de talentvolle modeontwerper Romy Kokke. Zij was een leerling van Spijkers en Spijkers en Victor&Rolf. Met haar afstudeerlijn werd ze gescout en overgevlogen door het Hennes&Mauritz hoofdkantoor in Stockholm. Voor Downtown Fashion Week toont Galerie Rademakers op zaterdag 21 januari rond 19.30 nog eenmaal de modeshow van Romy Kokke.

Aan de muren hangt het werk van kunstenaar Casper Faassen. De expositie bevat zowel fotowerk, schilderwerk als een combinatie van beide. In zijn nieuwste schilderijen heeft Faassen zich laten inspireren door de jonge Daphne Groeneveld, model voor de pure en onaangetaste schoonheid.

Romy Kokke is speciaal gekozen door curator Adjo Tjon-A-Tsien sinds haar werk zeer goed aansluit bij het werk van de nieuwste kunstenaar Casper Faassen. Beide talenten tonen hun passie en fragiliteit van de vrouw. De ene doet dit op doek, de ander via een kledingstuk, maar beide tonen de kracht van schoonheid.

21 januari - 29 januari 2012
Galerie Rademakers, Amsterdam
Prinsengracht 570

Data:
20, 22, 29 januari 11.00 - 23.00
25-28 januari van 11.00 - 17.30 uur

Voor iedereen toegankelijk.


Facebook shareComments
Er zijn geen comments