10
May

Feestelijke mode-expositie in Elsmuseum Beek (L) tijdens Pinksterweekend

Feestelijke mode-expositie in Elsmuseum Beek (L) tijdens Pinksterweekend

Op zaterdag 26, zondag 27 mei en maandag 28 mei 2012 (Pinksterweekend)staan op het gevarieerde feestprogramma verschillende mode-activiteiten van diverse inspirerende Limburgse modezaken in het hogere segment. U kunt genieten van een verscheidenheid aan topmerken en stijlen voor zowel dames en heren. Bij een mode-aankoop in het feestelijke Pinksterweekend in het Elsmuseum Beek ontvangt iedere bezoeker een cadeaubon.

Voor iedere bezoeker is er een warm ontvangst met een hapje en een drankje.

Ook het museum (dat in het teken staat van het bekende kruidenbitter Els La Vera) is gratis toegankelijk voor expositiebezoekers.

Daarnaast organiseert Kunstgalerie Artxcel een kunstverkoopexpositie met ruim 250 werken van Herman Brood, Peter Donkersloot, Karel Appel, Nico Vrielink, Corneille, Anton Rooskens, Walasse Ting, Klaas Gubbels e.v.a. in het Elsmuseum Beek te Beek (L). Ook is er fotografische kunst van Erwin Olaf.

Bij besteding van minimaal € 250,- krijgt u een gratis zeefdruk aangeboden van kunstenaar Jacques Tange getiteld “A Special Offer” ter waarde van € 195,-. Jacques Tange werd in 2005 landelijk uitverkozen tot kunstenaar van het jaar.Elsmuseum Beek
Wolfeinde 4C
6191 EB Beek (L)
Openingstijden: 10.00 tot 18.00 uur
De toegang is gratis.
Facebook shareComments
Er zijn geen comments