10
May

Coiffure award: exclusief interview Newcomer of the year

Coiffure award: exclusief interview Newcomer of the year

Sinds 1992 is de Coiffure Award een van de meest begeerde awards in de wereld van haarstyling. In de onafhankelijke haarmodefotografiewedstrijd nemen de beste kappers van Nederland het tegen elkaar op. Een deskundige jury beoordeelt alle inzendingen op kapsel, visagie, styling en fotografie.

Voor haarstylist Bert Visser (21) is zijn werk zijn grootste hobby en passie. Het is dan ook een droom die uitkomt nu hij genomineerd is voor de Coiffure Award Newcomer of the Year. Dit is zijn inzending:
In de kapsalon Toni&Guy is Bert in twee jaar uitgegroeid tot een succesvolle haarstylist. Samen met een team van specialisten heeft hij de sprong gewaagd om mee te doen aan de Coiffure wedstrijd. De kennis en kunde van fotograaf Hans Mooijer, stylist Miquel Mohamedjar en visagiste Dominika Swietlik heeft geloond! Want op 23 maart kwam het verlossende oordeel van de nominatie voor Newcomer of the year.

13 Mei wordt in de Rai te Amsterdam het Coiffure Award Gala gehouden. Het event is georganiseerd door het vakblad Coiffure in samenwerking met Schwarzkopf Professional. In de wedstrijd laten de beste kappers van Nederland hun visie op haarmode van het komende jaar zien. Uiteindelijk zal een onafhankelijke jury de 13 begeerde awards uitdelen. Met Chantal Jansen als presentatrice en veel hoogstaande (hair)stylisten beloofd dit een magische avond te worden!

Meer nominaties bekijken? Ga naar: http://www.coiffureaward.nl


Door: Wendy van Bronkhorst

Facebook shareComments
Er zijn geen comments