12
May

BJORN VAN DEN BERG! presenteert nieuwe AW Collectie 2012/13!

BJORN VAN DEN BERG! presenteert nieuwe AW Collectie 2012/13!

Na het geweldige succes van de collectie waarmee de ontwerper in december 2011 zijn label lanceerde, komt Bjorn van den Berg in het najaar van 2012 met een uitgebreide en nieuwe AW Collectie .

De collectie zal bestaan uit een najaars, Black Label en een Limited collectie, waarbij exclusieve materialen zoals suede, leder, studs & kristal centraal staan en waar ontwerper Bjorn van den Berg bekend om staat.

De najaars collectie:
Na het succes van het bestaande model komt de ontwerper in het najaar met 4 nieuwe warme najaarstinten in combinatie met studs in de kleuren goud,
Gun Loaded en de nieuwe kleur rose’. Naast dit model komt de ontwerper ook met een nieuwe variant in een lange uitvoering. Deze collectie zal in het najaar op diverse geselecteerde verkooppunten in Nederland exclusief verkrijgbaar zijn.

Black Label:
Binnenkort zal de ontwerper zijn eerste Black Label collectie lanceren. Deze collectie bestaat uit 3 exclusieve modellen waarbij de ontwerper net een stapje verder gaat met leer en de verwerking van studs in diverse patronen. De modellen zijn verkrijgbaar in de kleuren zilver, goud en rose. Van iedere kleur zullen er slechts 3 exemplaren gemaakt worden om zo exclusiviteit te garanderen.

Limited collectie:
Om zijn nieuwe collectie compleet te maken heeft Bjorn van den Berg eenmalig 5 exclusieve sjaals ontworpen waarbij de verfijning van kristal en de stoerheid van studs bij elkaar komen en zorgen voor een spraakmakend eindresultaat!
 
De Black Label en de Limited collectie zullen exclusief verkrijgbaar en te zien zijn vanaf 15 mei op de vernieuwde website van de ontwerper. www.bjornvandenberg.com

Fotograaf: Michel Zoeter
Model : Handan Butun
Visagie: Darien Touma
Haar: Ismahan Obenali
Styling : Bjorn Van den Berg 


Facebook shareComments
Er zijn geen comments