13
May

Homemade Australian chocoladeharten voor de modebewuste moeder!

Homemade Australian chocoladeharten voor de modebewuste moeder!

De liefde verzegelen op deze fashionable Moederdag kan maar op één manier: met de échte Homemade Australian chocoladeharten

Australian homemade brengt een vleugje liefde met luxueuze chocoladeharten, die Moederdag nog lekkerder maakt. De sierlijke harten zijn verkrijgbaar in verschillende varianten en bovendien kan er gekozen worden voor een rijke belegging aan noten. Dit is de tijd om een  geliefde of een goede vriend(in) met deze originele harten te verrassen en te laten zien hoeveel zij betekenen.

Australian Homemade chocolade is van topkwaliteit. De chocolade wordt door de ambachtelijke bereidingswijze en zeer hoge cacaopercentage naar absolute perfectie gebracht. Er wordt uitsluitend gebruik gemaakt van de beste natuurzuivere ingrediënten. Onderdeel van het DNA van Australian is dat de productie van chocolade vanuit het Quality Partner Program (QPP) opgezet wordt. Dit betekent dat de chocoladeproducten gemaakt zijn van eerlijke cacaobonen welke op een maatschappelijk verantwoorde manier (voor mens en milieu) het productieproces hebben doorlopen.


Chocoladehart - €9,95 | 220 gram
De massieve chocoladeharten zijn verkrijgbaar in de varianten melk en puur en beschikken over een leuke Valentijns print om de harten nog exclusiever te maken.  Leuk wanneer je iemand  wilt verrassen, maar ook erg aantrekkelijk voor jezelf…

Chocoladehart met noten - €9,95 | 220 gram
Om op 14 februari extra te shinen, zijn deze bijzondere chocoladeharten met noten het middel om boven jezelf uit te stijgen. De harten zijn rijk gevuld met vers gebrande amandelen, hazelnoten en pecannoten en verkrijgbaar in een melk en pure variant.

Kleine chocoladeharten met noten - €6,95 | 4 x 25 gram
Deze fraaie collectie van vier kleine chocoladeharten is een bedachtzaam cadeau, om zo een impressie te geven van de verschillende chocoladesmaken. De harten hebben  de smaken melk, wit, puur en aardbei. Daarnaast is deze collectie ook rijk gevuld met amandelen of hazelnoten, pecannoten en/of pistachenoten.

 


 

www.australianhomemade.com


Facebook shareComments
Er zijn geen comments