18
Jan

Succesvolle lancering Modeagenda.nl

Succesvolle lancering Modeagenda.nl

Gisteren werd op feestelijke wijze de nieuwe website van Modeagenda.nl in het trendy Fashionhotel in  Amsterdam gelanceerd. Het was een groot succes met een enorme hoge opkomst.

De avond begon met een modeshow van Coster Agenturen waar de nieuwe collectie van de kledingmerken, Charlotte Sparre, Tusnelda Blog, Saivana en Ma Merlin werden gepresenteerd. Na een korte pauze volgde een optreden van Irma Derby en Imelda waarna de nieuwe website van Modeagenda.nl werd gelanceerd.

In de luxueuze aangeklede Fashionlounge van het Fashionhotel konden de gasten met in de ene hand een She-cocktail en in de andere hand een oester of een ander lekker hapje genieten van de avond, bijkletsen en netwerken. BN-ers Kim Feenstra, Ferry Somogyi, Jeroen van Inkel, Jasmine Sendar, Mayday, Sunny Jansen, Dean Saunders met zijn mooie vriendin bevonden zich onder andere in de zaal. Ook onze Nederlandse Hollywoodvrouwen Inge, Myrthe en Jolanda waren aanwezig.

Vooral de zeer goedgevulde goodiebags waren zeer gewild. Helaas waren ze heel snel op. Dit neemt niet weg dat de organisatoren heel tevreden zijn over de feestelijke launch van Modeagenda.nlFacebook shareComments
Er zijn geen comments