14
May

Nacht van de Mode Arnhem

Nacht van de Mode Arnhem

Zaterdag 16 juni vindt voor de vierde keer de Nacht van de Mode plaats in Het Modekwartier, het nieuwe trendy gedeelte van de volkswijk Klarendal in Arnhem. De editie 2011 trok ruim 4000 bezoekers en werd door Modevakblad Textilia benoemd als een van de leukste mode-evenementen van Nederland.

De Nacht van de Mode is een veelzijdig festival-achtig evenement waarbij het hart van het programma wordt gevormd door presentaties van de in de wijk gevestigde modeontwerpers. Tijdens de Nacht van de Mode showen zij overal in de wijk hun unieke stukken en collecties.
Naast de presentaties van de modeontwerpers uit het Modekwartier showen ook andere ontwerpers en labels hun kleding. Voorwaarde is wel dat ze uit Arnhem komen of aan de faculteit Modevormgeving van Artez hebben gestudeerd.
De Nacht van de Mode is een bruisend evenement waar behalve mode ook veel andere dingen te zien en te doen zijn. Zo is er op meerder plekken theater, worden er performances gegeven, is er livemuziek te horen, zijn er volop verassende activiteiten op straat en kunnen de gasten zich tegoed doen aan heerlijke hapjes en drankjes bij de diverse horecagelegenheden en terrasjes in het Modekwartier.
's-Nachts vindt op een geheime locatie een spetterende afterparty plaats. Nieuws daarover wordt nog bekend gemaakt.

In totaal is er op ruim 35 locaties wat te doen, het programma zal vanaf medio mei te lezen zijn op www.nachtvandemode.com . Het beste is de Nacht van de Mode te volgen op Facebook: https://www.facebook.com/nachtvandemode  en volg het ook op Twitter @Nachtvandemode.
Laat deze geweldige avond niet aan u voorbij gaan!

Datum: 16 juni 2012
Locatie: Sonsbeeksingel & Klarendalseweg Arnhem
Tijden: 19:00 – 24:00
Afterparty: 24:00 – 05:00


www.nachtvandemode.com


Facebook shareComments
Er zijn geen comments