15
May

Preview UNITE in Nederland

Preview UNITE in Nederland

Voordat het event voor haarstylisten en pers van start ging, had Mode Agenda de mogelijkheid om creator Andrew Dale te interviewen.

Wat UNITE uniek maakt is de manier waarop zij haar benaderen. Volgens UNITE is een kapsel is een fashionstatement en dat zegt veel meer dan alleen beauty. Om deze lijn van denken door te zetten werken ze met creatieve talenten en jonge designers. Deze hairstylisten testen de producten een half jaar voordat ze op de markt komen zodat de kwaliteit altijd het allerbest is. Andrew: Less is not more, more is not more. Best is more!
UNITE doet niet voor niets het haar bij Project Runway USA en  de Fashion Week, zij willen haarstyling in een fashion spotlight zetten.De producten van UNITE veranderen dan ook met de mode mee, daarvoor worden steeds nieuwe producten bedacht. Bij de lancering in Hotel Arena te Amsterdam wordt meteen een nieuw verzorgingsproduct geïntroduceerd: U Luxury met Arganolie. Het product bevat een hoge concentratie van Arganolie wat je haar voedt en beschermt. Hierdoor voelt je haar zacht en gezond.Daarnaast kunnen we deze zomer de Beach Day Spray verwachten, een spray waarmee je gemakkelijk een beach look creëert zonder naar het strand te hoeven!Na Nederland gaat UNITE naar Scandinavië. Stockholm en Oslo zullen deze week nog kennismaken met UNITE en ook Düsseldorf staat op de agenda. Maar UNITE wil meer dan alleen een geweldig product verkopen. In UNITE Global Session is het de bedoeling dat haarstylisten van over de hele wereld met elkaar in contact komen en kennis uitwisselen. Zo zal UNITE daadwerkelijk haarstylisten over de hele wereld met elkaar verbinden.
Over de Nederlandse haarstylisten zegt Andrew dat deze opmerkelijk goed zijn, scherp en brutaal net als in Londen. In Amerika is het wat anders, in Hollywood zijn kapsels vooral glamorous en in New York edgy en brutaal.

In Nederland zijn al een aantal BN’ers verliefd geworden op de producten van UNITE, waaronder Chantal Jansen en Liza Sips. UNITE hoopt binnenkort meer bekende gezichten aan hun merk te koppelen.Wat kunnen we deze zomer verwachten qua haartrends? De zomer 2012 geeft kapsels uit de jaren ‘20 en ‘40 (de Bob) weer een nieuw impuls. Tijd dus voor korte frisse kapsels of mooie golvende lokken. Tip van Andrew: Altijd Conditioner Gebruiken!! Neem bijvoorbeeld de 7 Seconds Leave In conditioner met UV-bescherming van UNITE. Hierdoor zal je haar gezond en mooi blijven, op welke manier je het ook stijlt.

De producten zijn verkrijgbaar bij exclusieve kapsalons voor gemiddeld/premium prijs. De flesjes zijn fris wit wat goed past bij de heerlijke frisse geuren van UNITE. Leuk om te weten: de producten bevatten geen parrabenen, zout en sulfaat. Dus geen allergische reacties!


Facebook shareComments
Er zijn geen comments