15
May

Model Dinner

Model Dinner

Wat is nou leuker dan ergens wat drinken of een hapje nemen en dan ineens gecast te worden voor een leuke opdracht? Bij de Model Dinners is dat ook precies de bedoeling! Gewoon jezelf zijn, en voor je het weet sta je met een hapje in je ene hand en de pen voor de handtekening in je andere hand. Model Dinner brengt modellen en opdrachten samen in een ontspannen sfeer.

Model Dinner is het samenbrengen van modellen en opdrachtgevers op een leuk manier.Je kan gewoon jezelf zijn, een vriendin meenemen, wat drinken en praten met opdrachtgevers om gewoon wat meer informatie over model zijn te krijgen.
Er zijn mogelijkheden voor nieuwe foto's, make-overs en algemene tips. Je hoeft helemaal niets, alles mag. Het grote voordeel is dat er daadwerkelijk direct gecast kan worden, dus wanneer een opdrachtgever denkt dat jij het nieuwe gezicht bent voor een merk of instelling, dan krijg je het direct te horen

Tijdens de Model Dinners is er van alles te doen. Je kan praten met mensen uit het vak, mooie foto's laten maken.
Maar ook
informatie vragen aan scouts of gewoon jezelf zijn en genieten van een hapje en een drankje. Natuurlijk mag je meer hebben dan alleen blaadje sla. Loop lekker rond en vraag veel, laat je opmaken en voor je het weet zit je te praten met een opdrachtgever voor je nieuwe job.

Zorg ervoor dat je alles wat je wilt weten van tevoren al bedacht hebt, zodat je concreet kan vragen wat je wil wanneer je iemand tegenkomt waar je dat aan kan vragen. Neem foto's mee wanneer dat kan, maar hou het simpel, dus neem niet een hele encyclopedie mee, maar een paar echt goede foto's waarmee je kan laten zien dat je geschikt bent.

En je agenda natuurlijk!


Meer info: www.modeldinner.nl
WANNEER: 16 MEI
WAAR: LITTLE BUDDHA
HOE LAAT: 18:30
ADRES: KLEINE-GARTMAN PLANTSOEN 17 AMSTERDAM
GRATIS ENTREEFacebook shareComments
Er zijn geen comments