15
May

Open Shop presenteert de lancering van haar webwinkel en viert dit met korting!

Open Shop presenteert de lancering van haar webwinkel en viert dit met korting!

Na lang wachten en veelvuldig vragen van klanten is het eindelijk zover: Open Shop presenteert een eigen webwinkel. Nu kunnen klanten die niet in Amsterdam wonen ook shoppen bij Open Shop, de webshop! www.openshop-webshop.nl.

Open Shop is al jaren een begrip in Amsterdam. De winkel verkoopt al 12 jaar kleding van Nederlands modetalent, naast een aantal gevestigde labels zoals het engelse Motel Rocks. Ook verkoopt Open Shop een ruim assortiment unieke en grappige accessoires, die altijd opvallend en nooit saai zijn.
Via de Open Shop-fansite op Facebook werden er al regelmatig artikelen verstuurd naar klanten die niet naar de winkel konden komen. Er werd dikwijls gevraagd of de kleding en accessoires ook online verkocht werden, en nu wordt aan deze wens gehoor gegeven.

Vanaf 12 mei 2012 IS de online shop van Open Shop de lucht in GEGAAN en om dat te vieren met alle Open Shop klanten wordt alles wat op de webwinkel staat tot 2012 aan met een korting van 10% aangeboden. Nieuwe collectie en sale, alles! Voer de kortingscode: SHOPPINGCRAZY in en je ontvangt de korting bij je bestellingen tot 1 juni 2012.

Maar dat is niet alles; om de lancering van de webshop te vieren houdt Open Shop op zondag 10 juni tussen 12:00-18:00 een grote sale in de winkel, alles in de Winkel aan de Nieuwezijds Voorburgwal 291 te Amsterdam is de hele dag 20% afgeprijsd!Meer informatie over Open Shop en de ontwerpers:
www.openshopamsterdam.com
webshop: www.openshop-webshop.nl
Open Shop
Nieuwezijds Voorburgwal 291
1012 RL Amsterdam
0205286963
open dagelijks: 12:00-19:00, donderdag tot 21:00

Facebook shareComments
Er zijn geen comments