16
May

Modemeisjes komen met eigen EK -jurkje

Modemeisjes komen met eigen EK -jurkje

Na de succesvolle lancering afgelopen april van hun modelijn voor Lake Side komen Modemeisjes Maria Tailor, Josh Veldhuizen en Tamara Elbaz nu met een eigen EK-jurkje.

Met het EK 2012 in het vooruitzicht, vonden de Modemeisjes het tijd voor een vrouwelijk, sexy, en stijlvol EK-jurkje. Het jurkje van de Modemeisjes is een little orange dress gemaakt van denim, dat op alle mogelijke manieren gestyled kan worden. Simpel, maar toch elegant: een must-have voor iedereen die in helemaal sexy en in stijl naar het EK wil of naar de festiviteiten daar om heen.

Het EK-jurkje is een onderdeel van de Modemeisjes Spring/Summer 2012 collectie voor Lake Side, dochteronderneming van Shoeby.
De EK-jurk is naast de eigen Spring/Summer-collectie Modemeisjes voor Lake Side, verkrijgbaar via www.lakeside.nl en via de 90 winkelverkooppunten, van 7 t/m 13 juni 2012 in de maten XS t/m XL van €59,95 nu voor €25,00.

Lake Side is dé autoriteit op jeansgebied. Een formule die duidelijk en onderscheidend is, en daarom zo succesvol. De collectie is vernieuwend, wisselend en aantrekkelijk geprijsd. Lake Side verkoopt naast de eigen merken Refill & Construction voor heren en Sensation & Winck voor dames, ook merken als Twinlife, Il Dolce en LTB. Lake Side is inmiddels uitgegroeid naar een landelijke formule met ruim 90 vestigingen in Nederland en een online webshop. Dit jaar worden er nog 15 vestigingen geopend en daar zullen de komende jaren nog eens 100 vestigingen bijkomen.

Facebook shareComments
Er zijn geen comments