17
May

GUESS GLOBAL BLOGGER SEARCH

GUESS GLOBAL BLOGGER SEARCH

GUESS Watches is op zoek naar  fashion-inspired bloggerstalent en roept via de One to Watch – Global Blogger Search, wereldwijd alle modeminnende content creators op om mee te dingen naar de titel van official contributor van de GUESS Access Blog.
 

Deelnemers aan de One to Watch campagne krijgen de kans om hun stijl te delen met meer dan 1,4 miljoen modeliefhebbers. Winnaars genieten daarnaast van wereldwijde erkenning en ontvangen een jaar lang GUESS Watches producten.
 

De creatieve wedstrijd ligt in het verlengde van de award-winning website van GUESS Watches, waar men op het blog niet zichzelf maar juist de consument aan het woord laat. De One to Watch campagne wordt ingezet als ontdekkingstool voor upcoming blogtalent.
 

De campagne is te vinden in de vorm van een applicatie op www.facebook.com/Guesswatches, die momenteel met meer dan 1.4 miljoen fans,  wereldwijd de grootste horloge Facebookpagina is.
 

Om mee te doen kunnen bloggers via de applicatie hun eigen stijlprofiel aanmaken in de vorm van een op maat gemaakt style board. Op deze manier kan iedereen zijn of haar persoonlijke talent en visie op het gebied van mode laten zien. Door hun stijlprofiel met zoveel mogelijk vrienden te delen via social media en fans te genereren, is het uiteindelijk de bedoeling zoveel mogelijk stijlpunten binnen te slepen.

Deelname is mogelijk tot 31 juli 2012 waarna in elk land de top tien met de meeste stijlpunten uitgenodigd wordt tot het uitvoeren van een speciale blogopdracht. Een professionele jury kiest vervolgens twee winnaars die wereldwijde erkenning en een jaar lang GUESS Watches producten ontvangen.
 

GUESS Watches roept alle modebloggers dan ook op om hun talent en visie nu te delen en te laten zien waarom zij de One to Watch zijn!
 

Over GUESS Watches

GUESS Watches is een bedrijf dat tijdsindicerende accessoires produceert met focus op lifestyle driven fashion. GUESS Watches lanceerde in 1983 haar eerste collectie modieuze heren- en dameshorloges.
 

Constante aandacht voor nieuwe ideeën en cutting-edge design houden het merk relevant voor de trends van vandaag.
 

www.guesswatches.com


Facebook shareComments
Er zijn geen comments