17
May

Dolce&Gabbana, Matt Silk, collectie

Dolce&Gabbana, Matt Silk, collectie

De nieuwe brillencollectie van Dolce&Gabbana, Matt Silk, is geïnspireerd op de levendige jaren ‘50. Met haar poederachtige kleuren en klassieke vormen is de collectie een roep naar een frisse, maar luxe en romantische uitstraling. De collectie valt samen met de bijzondere make-uplijn van Dolce&Gabbana die dezelfde kleurtinten heeft als de verschillende (zonne)brillen.

De verfijnde pasteltinten die we in de nieuwste make-uplijn zien hebben als inspiratie gediend voor de brillen uit de Matt Silk collectie: bonbon, chocolate, cashmere, true black, ruby, acqua. De namen van de kleuren van de brillen komen overeen met de namen van de make-uplijn. De chocolate kleurige bril heeft nog een extra glinsterend glanslaagje zoals ook te zien is in de make-up. Dit maakt de collectie uniek in haar soort!

De collectie is als een liefdesverhaal, waar sierlijk retro en de moderne fashionable touch samenkomen, tezamen met de visie van Dolce&Gabbana over vrouwelijkheid. Het oversized zonmodel is een eerbetoon aan de sexy cat eye stijl, terwijl de stevige vorm van het correctiemontuur sensualiteit en luxe uitstraalt.

Facebook shareComments
Er zijn geen comments