19
May

SAVE THE DATE: KERKSTRAAT FASHION & DESIGN 2012

SAVE THE DATE: KERKSTRAAT FASHION & DESIGN 2012

Vijf toonaangevende mode-ondernemers (Arnhem Coming Soon, Jones Arnhem, Sjaak Hullekes, The People of the Labyrinths, TrixenRees) in de Kerkstraat, in samenwerking met café-brasserie Dudok, presenteren: Kerkstraat Fashion & Design 2012.

Opening: vrijdag 1 juni om 17:00 uur.

U bent van harte welkom bij de feestelijke opening in de openlucht op vrijdag 1 juni om 17:00 uur. Noteer de datum vast in uw agenda, een officiële uitnodiging volgt. Collectie Arnhem Fashion 2012 wordt in de Kerkstraat getoond.

Kerkstraat Fashion & Design 2012
Van 1 t/m 10 juni staat de Kerkstraat in de Arnhemse binnenstad op zijn kop met een zomers modefeest genaamd Kerkstraat Fashion & Design. Vijf toonaangevende mode-ondernemers in de Kerkstraat, in samenwerking met café-brasserie Dudok, presenteren uiteenlopende Fashion & Design-events. Van een smaakvol modediner tot prikkelende exposities en videoprojecties. Met de manifestatie Kerkstraat Fashion & Design presenteert de Kerkstraat haar speciale mode-DNA aan het publiek. De Kerkstraat-mode-ondernemers, Stichting Podium Dudok en ArtEZ hogeschool voor de kunsten zijn een bijzondere samenwerking aangegaan. ArtEZ hogeschool voor de kunsten verbindt de mode-ondernemers in de Kerkstraat. Ze zijn allen opgeleid aan dit internationaal gewaardeerde instituut, geven er les en/of werken er nauw mee samen. Met Kerkstraat Fashion & Design bieden de gevestigde ondernemers de NEXT GENERATION mode- en product-ontwerpers inspiratie en een podium. De manifestatie belicht de keten van ontwerpen, produceren, presenteren en verkopen en geeft daarmee kleur en inhoud aan het begrip Arnhem Modestad.

Opening
Vrijdag 1 juni 17:00 uur

Kerkstraat, Arnhem
Extra koopavond in de Kerkstraat

Deelnemers: Arnhem Coming Soon, Jones Arnhem, Sjaak Hullekes, The People of the Labyrinths, TrixenRees en Dudok Arnhem.

Kerkstraat Fashion & Design is een samenwerking tussen ArtEZ hogeschool voor de kunsten, Arnhem Coming Soon, Jones Arnhem, Sjaak Hullekes, The People of the Labyrinths, TrixenRees en Dudok Arnhem en wordt mede mogelijk gemaakt door Made in [Arnhem] en het Ondernemersfonds Arnhem. De organisatie is in handen van Stichting Podium Dudok


Facebook shareComments
Er zijn geen comments