21
May

Spaanse schoenenketen Cuplé opent eerste winkel in Nederland

Spaanse schoenenketen Cuplé opent eerste winkel in Nederland

De Spaanse schoenenwinkelketen Cuplé heeft zijn eerste winkel in Rotterdam geopend.
Cuplé verkoopt naast dames –en heren schoenen ook bijpassende tassen, riemen, accessoires én dameskleding. Fashion, stijl, elegantie, sensualiteit en kwaliteit. Cuplé ontwerpt trendy producten voor de moderne, modieuze en kosmopolitische vrouw.


 


Roze zolen
Cuplé is herkenbaar aan de roze zolen, die symbool staan voor stijl en vrouwelijkheid. Tegelijkertijd  staan ze ook symbool voor het Spaanse product en de Spaanse passie. Cuplé geeft alle schoenen een ‘pink touch’ van stijl en glamour, volgens Cuplé verdienen elegante vrouwen dit elke dag!

Spaanse passie
De schoenen van Cuplé worden in Spanje ontworpen en geproduceerd en zijn van leer en suède gemaakt. Oprichtster en creatief directeur Antonia Pastor opende in 1987 haar eerste schoenenwinkel in Elche, Allicante. Tegenwoordig staat haar bedrijf in de top tien van de Spaanse schoenenindustrie. In 1998 startte Cuplé met franchisewinkels en inmiddels zijn er meer dan tachtig verkooppunten in Spanje. Sinds kort zijn er ook winkels in Zwitserland, Hongarije en Mexico.

Klik hier voor meer foto's!

Cuplé werkt ook samen met Madrid Fashion Week waar zij samen met designers de schoenen voor de catwalk shows ontwerpen.
Ondanks haar exclusiviteit, stijl en elegantie hanteert Cuplé een uitstekend prijs-kwaliteitverhouding. Zo zijn er al flatjes vanaf €39,- , pumps vanaf €85,- en laarzen vanaf €99.- De producten zijn te koop in de winkel in Rotterdam(Karel Doormanstraat 457a), maar de schoenenketen is van plan meerdere filialen in Nederland te openen. Eind juni vindt de officiële opening van de winkel in Rotterdam plaats. www.cuple.com.

Facebook shareComments
Er zijn geen comments