22
May

Salon Maastricht 2 t/m 10 juni

Salon Maastricht 2 t/m 10 juni

9 dagen, 12 locaties, 60 kunstenaars, mode- en productontwerpers. Een project in samenwerking met Marres en SALON/.

SALON/ is een initiatief van Gijs Stork, Manon Schaap en Cathal McKee, dat aandacht wil geven aan de multidisciplinaire context waarbinnen veel ontwerpers en kunstenaars vandaag de dag werken. Een context die niet alleen de grenzen van disciplines overstijgt, maar ook buiten de muren van het museum, de galerie of de winkel treedt. Hun werkwijze leidt vaak tot opvallende presentaties op al even ongebruikelijke locaties.

Met iedere nieuwe editie verbindt SALON/ het reeds bestaande netwerk aan nieuwe deelnemers; ditmaal aan een creatief netwerk in Maastricht en de Euregio. Ver voorbij tegenstellingen als tussen centrum en periferie, ambacht en concept, mode en kunst, commercie en autonomie, wil men zichtbaarheid geven aan de wijze waarop nieuwe generaties kunstenaars en ontwerpers (samen)werken en hun ideeën gestalte geven.

Tijdens SALON/Maastricht wordt op verschillende locaties het werk van een vijftigtal kunstenaars en designers gepresenteerd. Het project is een samenwerking tussen NAiM/Bureau Europa, Marres, FASHIONCLASH and SALON/.

Locaties: onder andere Marres, Timmerfabriek, NAiM/Bureau Europa and FASHIONCLASH Exhibition & Market#2.

Openingstijden variëren per locatie.

Passe-partout: € 5,-. De passe-partout geeft toegang tot alle SALON/Maastricht locaties.

Kijk voor meer informatie op http://www.salon1.org


Facebook shareComments
Er zijn geen comments