23
May

ONTMOET ALEXANDER VAN SLOBBE

ONTMOET ALEXANDER VAN SLOBBE

Alexander van Slobbe (1958) studeerde cum laude af aan ArtEZ. De ontwerper werd direct als vooruitstrevend gezien wegens zijn aandacht voor vakmanschap, kwaliteit en constructie. Van Slobbe mag zichzelf een pionier van de Nederlandse mode noemen en staat al jaren aan de top van de Nederlandse modevormgeving.

Op zaterdag 2 Juni is Alexander van Slobbe, vanaf 12:00 uur te gast bij Jones voor een signeersessie van zijn boeken. Op deze dag neemt Alexander unieke stuks van zijn collectie mee, deze zijn speciaal op deze dag met 10% korting te koop.

’s Avonds vindt een besloten diner plaats, met tafellezingen van Alexander van Slobbe, Judith ter Haar en Sander Luske. Het interieur van Jones wordt omgetoverd tot een ontmoetingsplaats waarbij de gedekte tafel een centrale rol speelt. De table dressing wordt speciaal voor deze avond vormgegeven door ontwerper Sander Luske. Het eten wordt op locatie bereid door topkok Roald van Rosendal. Dit diner vindt plaats naar aanleiding van de film en tentoonstelling ‘ad-dress’, die bij Jones te zien zal zijn. U gaat naar huis met een speciaal cadeau.

ER ZIJN NOG ENKELE PLEKKEN BESCHIKBAAR!

Reserveer snel om deze unieke ervaring mee te maken.

Mail naar jones@jonesarnhem.com voor kosten en reservering o.v.v. ad-dress. 

Meer informatie http://www.jonesarnhem.com


Facebook shareComments
Er zijn geen comments