15
Jan

The World of Mens wear.

The World of Mens wear.

Good morning Armani!
Heerlijk om je zondagochtend te beginnen met de Emporio Armani show, live on the stream!!
Ja, mannen de Milan Menswear Fashionweek is begonnen! Het is de prestigieuze ter wereld voor de mannenmode. Van 14 januari 2012 t/m 17 januari 2012 laten ontwerpers zoals Dolce, Varvatos, Burberry, Bottega, Armani etc. de beste pre fall mannen collectie zien.

Enkele hoogtepunten van de mode in Milan Mens Week zijn Dsquared2, Gucci, Versace, Prada, Ferragamo en Jil Sander. De shows zullen een explosie zijn en worden een drijvende kracht voor de mannentrend 2012/2013.


Enkele trends zijn zelfs waargenomen in de damescollectie, waar je onder andere, zachte zijde, mat en glanzend combinaties ziet.
Wat tot nu toe opmerkelijk is, zijn de donkere kleuren, kostuums, lange leren/suède jassen, die elke ontwerper in zijn show terug laat zien.  De accessoires die we zit seizoen terugzien zetten een kroon op de herfst. Lederen handschoenen, (Fair Isle) sjaals, XXL bags, stropdassen (ook met patronen) en klassieke hoeden zoals flat caps.

Ohja, wat me zeker is bijgebleven bij de Frankie Morello collectie zijn de doorschijnende tuniekjes! Het is geweldig om Frankie’s unieke style te zien!


(Foto’s van Frankie Morello)


Deze trend zal zeker gezien worden!

Klik op de link voor de Emporio Armani show.
http://www.armani.com/nl


Hope you enjoyed it as much as I did and Up to the next show!
 

Blogger: Habiba el Ouarti
Eigen website: www.world-fashion-blog.blogspot.com
Dit is blogger Habiba el Ouarti. Deze 30 jarige fashionista blogt sinds april 2011. Naast haar blog is ze fulltime actief als credit controller bij het Algemeen Nederlandse Persbureau. Van jongs af aan, houd Habiba zich bezig met alles wat ook maar te maken heeft met mode, kleuren, materialen, mensen stylen, accessoires, trends & sfeer en is dagelijks op zoek naar nieuwe trends en inspirerende looks. Zo schrijft ze naast haar eigen blog ook voor Fashionmilk.com en ze bezoekt heel wat fashion events.
 

 


Facebook shareComments
Er zijn geen comments