24
May

Discover the future of fashion 7 & 8 juni ArtEZ modeshows

Discover the future of fashion 7 & 8 juni ArtEZ modeshows

Op donderdag 7 en vrijdag 8 juni presenteert de nieuwe lichting modestudenten van ArtEZ hogeschool van de kunsten hun afstudeercollecties
met spectaculaire modeshows. Dé kans om het modetalent van de toekomst te ontdekken.

Liveshow & Video
Voor de presentatie van ArtEZ Fashion Design wordt een oude industriële loods – De Kleefse Waard Arnhem – omgetoverd tot showlocatie. De volledige modeafdeling presenteert zich. Het voorprogramma wordt verzorgd door de eerste drie jaren van de academie. Gevolgd door de afstudeercollecties van 20 nieuwe talenten van de bachelor Fashion Design gepresenteerd in een catwalkshow. Daarnaast ontwikkelde TEAM PETER STIGTER voor de nieuwe lichting masterstudenten Fashion Design de film ‘NO SHOW’. Deze korte film toont een modeshow met het eindexamenwerk van de studenten in een wervelende setting van zowel backstage als onstage beelden.

Over ArtEZ Fashion Design
Al bijna 60 jaar leidt de modeafdeling van ArtEZ hogeschool van de kunsten met succes modevormgevers op. Klinkende namen uit de modeindustrie studeerden hier, zoals Viktor & Rolf, Lucas Ossendrijver (Lanvin), Jan Taminiau, Iris van Herpen, Bas Kosters, Monique van Heist en vele anderen.

ArtEZ modeshows
Donderdag 7 juni: 17.30 uur & 20.30 uur
Vrijdag 8 juni: 14.30 uur, 17.30 uur & 20.30 uur

Locatie:
Industriepark Kleefse Waard
Westervoortsedijk 73
6827 AV Arnhem

Kaarten à €15,- zijn verkrijgbaar via

http://www.artez.nl/modeshows2012


Facebook shareComments
Er zijn geen comments